Dacă în alți ani zilele sale de naștere semănau cu niște nunți, cu invitați peste invitați și mult fast, anul acesta totul a fost atipic.

A serbat în locul în care este nelipsit de vreo 30 de ani, și anume pe plaja de la Vox Maris, în Costinești, cu un meniu special pregătit pentru el, cu fructe de mare, caviar și șampanie. Dar, spre deosebire de alți ani, când la aniversările sale veneau celebrități de la Ion Țiriac până la prințul Albert de Monaco, acum a avut alături doar soția și un cuplu de prieteni. Copiii și apropiații l-au sunat.

ziua-lui-nastaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea”

„A fost o zi frumoasă pentru că am avut alături de mine cel mai important om, pe soția mea, Ioana, și un cuplu de prieteni. Anul acesta mi-am dorit altceva, mai multă liniște. Nu am organizat nimic, pentru că am vrut ceva intim.

Am avut muzică bună, în surdină, și am stat până la 4 dimineața. Cred că am fi prins răsăritul dacă nu era Ioana obosită”, a spus Ilie Năstase pentru Click! Urările de „la mulți ani” și cadoul Ioanei i-au bucurat ziua. Spune că are de toate și nu își mai dorește alte lucruri, ca în tinerețe.

„Nu prea am nevoie de nimic, am de toate”

„M-au sunat familia, prietenii, am stat toată ziua cu telefonul la ureche. Ioana mi-a dăruit un parfum care-mi place mie, și o cămașă pe care mi-a cumpărat-o din Grecia. Sincer să fiu, nu prea am nevoie de nimic, am de toate. Liniște, iubire și sănătate vreau de la acest an. Și, probabil, o casă la malul mării.

Chiar i-am spus și soției mele că a fost cea mai frumoasa zi pe care mi-am serbat-o în viața mea. Cât suntem tineri alergăm după obiecte și lucruri nesemnificative, dar odată cu vârsta ai suficientă înțelepciune să apreciezi ce e cu adevărat important în viața unui om”, a mai spus Ilie Năstase.

Vezi și Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a renunțat la divorț: ”Nu a fost simplu deloc”

Citește și:

Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. Ce spune despre talentata scenaristă

Cum arată mama Paulei Seling: ”Ești îngerul meu bun”