A devenit celebră la vârsta de doar șase ani după ce a pozat în „Vogue Paris”, într-un pictorial spectaculos. Frumusețea ei a uimit pe toată lumea, fapt pentru care a devenit rapid cunoscută drept cea mai frumoasă fetiță din lume. Deși au trecut 14 ani de atunci, Thylane Blondeau rămâne în atenția presei și atrage toate privirile.

Mama natură a fost foarte darnică cu superba franțuzoiacă și i-a dat o frumusețe aparte, cu un chip angelic și niște ochi superbi, reușind să se facă repede remarcată în lumea modei.

Pe 5 aprilie, franțuzoaica Thylane Blondeau a împlinit 20 ani. Nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, ci s-a transformat într-o femeie superbă. Drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu ea, care au atras imediat atenția. Și asta, pentru că Thylane apare îmbrăcată doar într-un halat alb, pe care îl poartă neglijent pe ea, iar în una din imagini acesta abia îi acoperă sânii. Fotografiile au fost realizate pentru un magazin din Monaco, fiind imaginea acestuia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Mai mult, celebrul fotomodel și-a creat propria colecție de haine, No Smile clothing, iar adesea postează imagini cu ea în bikini sau în costum de baie.

101011338_3462702207096992_7251871053150945280_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Cacharel, și ambasadoarea L’Oréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 4.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult. La vârsta de doar 4 ani, ea a urcat pentru prima dată pe podium, unde a prezentat pentru Jean Paul Gaultier.