Potrivit Andreei, Cabral, una dintre cele mai amuzante personalități publice, nu se dezminte nici în viața de zi cu zi. De fapt, e o posibil să o fi cucerit chiar cu umorul său incandescent.

Andreea, care admite că, în cazul ei, nu a fost dragoste la prima vedere în ceea ce-l privește pe Cabral, a povestit despre începuturile relației, într-o emisiune la Antena Stars.

„Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui, ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta.

El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile.”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Andreea Ibacka.

Cât despre cererea în căsătorie, Andreea Ibacka a mărturisit ca a fost una atipică. Potrivit spuselor sale, Cabral anunțase în cadrul emisiunii pe care o prezenta, în direct, că urma să facă pasul cel mare în relație, lucru de care blondina a aflat de la prietenii care l-au urmărit pe acesta, la TV.

Andreea Ibacka a dezvăluit că prezentatorul TV s-a așezat în genunchi, în parcarea blocului în care locuiau împreună, și a cerut-o în căsătorie strigând, în timp ce ea se afla pe balconul apartamentului. Un fel de Romeo și Julieta în varianta bucureșteană.

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiune, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu, practic, am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta.

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el”, a povestit Andreea Ibacka. Ce-a urmat știe toată lumea: o comoară de fetiță și o dragoste care continuă să crească.

Vezi și În sfârșit! Cabral și Andreea Ibaka au arătat-o pe micuța Namiko. Acum se vede clar cu cine seamănă!

Citește și:

Fiica Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant transmis de mama sa

Mihalea Rădulescu, vacanță de vis alături de Felix Baumgartner. Ce fericiți sunt!