Chiar în emisiunea TV unde este jurat, la Românii au talent, Andra a vorbit despre căsnicia sa cu omul de televiziune. Artista a dezvăluit cum a primit inelul de logodnă de la Cătălin Măruţă. Totul s-a întâmplat în Veneţia.

“Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta.

Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă, că eram emoţionată. Și când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost…

A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a spus Andra, potrivit wowbiz.ro.

Care este cel mai mare defect al lui Cătălin Măruță

Andra şi Cătălin Măruţă se iubesc la fel de mult ca în prima zi, poate chiar mai mult, dar asta nu înseamnă că sunt perfecți. Sunt conștienți de defectele lor, dar iau totul în râs.

Cuplul nu ezită să se tachineze atunci când este cazul, ba chiar râd unul de celălalt și vorbesc deschis despre defectele lor.

Aflată în studioul PRO FM în urmă cu ceva timp, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei.

„Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, a spus artista.

„Cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”, a mai continuat Andra. Dar vorbitul în exces la telefon rămâne valabil.

Cătălin Măruță nu i-a rămas nici el dator soției sale, dezvâluind faptul că în anumite situații, Andra devine cicălitoare.

„Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a dezvăluit el.

Vezi și Pandemia a lăsat urme, dar Andra are un secret: ”Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că…”

Citește și:

Ce regim urmează Dorian Popa. Cum se menține în formă, deși mănâncă și fast-food, inclusiv shaorma

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre sentimentele ei pentru Gabi Bădălău! Îl mai iubește?