Dana Rogoz a trecut printr-un carusel de emoții, zilele trecute, când micuța Lia a început grădinița.

„Prima zi de grădiniță din viața ei. De fapt, prima jumătate de oră, căci acomodarea este una lentă. Dar ce emoții frumoase! Ce strategii! Câte planuri! Dar câte pregătiri!

Foarte emoționant pentru noi, părinții, dar și pentru Vlad, frățiorul mai mare. Mai ales că Lia merge acum la aceeași grădiniță la care a fost și el.

Așa că de dimineață am trecut toți patru pragul ei, marcând un nou început în viețile noastre. Avem o fetiță de grădiniță!”, a scris copleșită de emoții Dana Rogoz, pe Instagram.

Lia i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Dar iată cum au decurs, pas cu pas, lucrurile. „A schițat un început de plâns, când m-am îndepărtat de ea prima oară. După care am intrat amândouă în sala grupei ei, mi-a făcut repede o înghețată din plastilină și s-a relaxat complet.

Apoi am întrebat-o dacă pot „să plec puțin să îmi iau o apă și mă întorc la ea”. – Și tata? / – Tata vine și el cu mine, să își ia și el o cafea. – De unde? – De lângă grădiniță. – Bine.

Și am ieșit. Evident că am rămas chiar la intrarea în grădiniță, până când programul de 30 de minute (stabilit de dinainte) s-a încheiat, iar ea a venit la noi de mână cu educatoarea, foarte liniștită și cooperantă. Să vedem mâine cum o fi, dar începutul clar a fost un succes!”, a mai spus Dana Rogoz.

lia-a-inceput-gradinitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ultima zi de creșă, în lacrimi

Dacă prima zi de grădiniță a fost una calmă, mai bună decât se aștepta actrița, ultima zi de creșă a Liei a fost cu lacrimi. Dar nu ale micuței, ci ale mamei ei.

„Ieri a fost ultima zi de cresa a Liei. Am si plans, dar pe ascuns, fara sa ma vada ea. Si asta pentru ca si mie si lui Radu ne e foarte greu sa ne despartim de doamnele minunate care au avut grija de ea, de cand avea 1 an si jumatate.

Stiam sigur ca in acel loc ea e iubita si in siguranta. Pentru ca doamnele de la cresa ei in primul si in primul rand iubesc copiii. Pai nu o sa uit niciodata cand ne-au întrebat in prima zi „Liei cum ii place sa adoarma cel mai mult?”. Iar eu le-am raspuns „Eh, culmea e ca ei ii place in carut…” – „Foarte bine! Atunci noi o vom adormi plimband-o in carut!”.

Voiau ca adaptarea fiecarui copil sa fie una cat mai usoara: „Nu e normal sa isi schimbe copilul ritualul pentru noi!” ne spuneau. Asa ca pe un copil il adormeau in brate, pe altul cantandu-i „Un elefant se legana”, pe Lia in carut. Dupa cum le era obiceiul acasa. Iubire si echilibru am simtit mereu din partea cresei Liei.

Si cand o vedeam pe ea cum se joaca cu bebelusii ei de jucarie, stiam sigur ca aceasta grija si iubire le-a vazut si acolo, la creșă. Ca e un comportament pe care il imita, avand un astfel de model ideal, de reper sanatos si bun la cresa ei!”, povestea vedeta în urmă cu câteva zile.

Dana Rogoz și Radu Dragomir au aniversat 11 ani de căsnicie. Cei doi se iubesc de 18 ani

Dana Rogoz a fost invitată în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, acolo unde a vorbit despre aniversarea celor 10 ani de căsnicie, dar și despre cum s-a transformat relația lor în toți acești ani.

„18 ani de relație și 11 de căsătorie, am împlinit de curând, pe 14 iulie. N-am avut o petrecere pe cuburi, n-am avut, de fapt, o petrecere, neapărat, am sărbătorit chiar pe platou, lângă camera de filmat. Cumva, așa ne-am și întâlnit și mi se pare frumos că, după atâția încă ne susținem unul pe celălalt în proiecte de acest tip.

Eu am filmat un scurt metraj, am scris un scenariu și, de data aceasta l-am filmat în calitate de regizor. A fost o încercare, și Radu a fost acolo, lângă mine, să mă susțină. Mi s-a părut frumos că ne-a prins așa aniversarea.

A fost tare drăguț că, deși nu aveam absolut nicio idee, nici nu-mi trecea prin cap asta, echipa ne-a făcut o surpriză. Și au făcut acolo un tort, deși eram undeva în afara Bucureștiului, au improvizat un tort, cu o inimă, și ne-au surprins pe amândoi la pauza de masă”, a dezvăluit Dana Rogoz.

Dana Rogoz și soțul sărbătoresc 11 ani de la cununia civilă, dar sunt de mult mai mulți ani împreună. Mesajul ei către cel pe care nimeni nu îl vedea un soț pe termen lung

Dana Rogoz, 19 ani de relație cu Radu Dragomir: „Mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o cu el”

Secretul unei relații longevive

Deși este în măsură să vorbească despre longevitatea unei relații, Dana Rogoz preferă să se abțină. Are totuși ceva de spus pe această temă: „Nu dau sfaturi, neapărat, nu cred că sunt rețete. Pur și simplu, cred că ține mult și de șansă, să găsești omul alături de care te simți liber să fii tu, așa cum ești. Cred că ăsta e singurul lucru pe care noi l-am făcut, am început relația aceasta fiind foarte sinceri cu noi în relație, sinceri unul față de celălalt, fără să pretindem că suntem altfel, că suntem mai buni, că suntem mai deștepți, că suntem mai bogați. Am fost noi și ne-am simțit liberi să fim noi, unul în fața celuilalt. Cred că tocmai de aceea s-a și susținut așa.

A fost o bază adevărată, solidă, de la bun început, și, după aceea, a fost firesc să evoluăm împreună și să creștem împreună, și relația, dar și noi, ca oameni. Copiii ni i-am dorit și au venit din iubire. Sigur că s-a modificat mult relația, a trecut prin toate etapele, dar cu o armonie, chiar cred că asta e ceva ce nu se poate preda, nu există vreo regulă”, a mai spus ea.

Vezi și Cum a sărbătorit Dana Rogoz ziua Liei, fetița ei care a împlinit 3 ani. Actrița a luat o decizie majoră: ”Mie și lui Radu ni se înmuiau picioarele de emoție”

Citește și:

Dublă aniversare pentru Angela Gheorghiu! Îşi serbează ziua de naştere și 10 ani de relație cu iubitul tinerel! Nimeni nu le-a dat nicio șansă: el e cu 22 de ani mai mic!

Pippa Middleton, secrete din trecut, adevăruri din prezent. Totul despre sora cea mică a Prințesei de Wales, și ea mamă a 3 copii