Andreea Bălan (38 de ani) începe o nouă etapă din viața ei și se vede cât de mult îi priește. Solista radiază și a decis să le arate fanilor virtuali care este motivul. De ceva vreme, Andreea are o relație cu Victor Vlad Cornea (29 de ani), jucător de tenis, numărul 1212 ATP, pe care l-a însoțit recent în Germania, la turneul ATP Stuttgart.

Iar dacă atunci a publicat doar câteva indicii pe Instagram, legat de noua ei relație, ei bine iată că a venit momentul ca solista să confirme că Vlad Cornea este noul bărbat din viața ei.

Aflată la Sibiu, orașul natal al iubitului ei, Andreea a publicat pe Instagram câteva imagini în care apare îmbrăcată cu bluza de trening a lui Vlad. Pe haină este scris Cornea V., alături de simbolul tricolorului, iar Andreea s-a pozat tolănită în iarbă, cu un zâmbet cât totă fața. „Viața este despre lucruri simple, pline de drtagoste pură. Să aveți o săptămână minunată”, a scris ea pe Instagram. Este evident că fotografiile și filmulețele de pe Instagram i-au fost făcute de către Victor, de aici și zâmbetul de îndrăgostită. Se vede clar cât este de fericită Andreea în prezența iubitului.

andreea-balan-22SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Născut pe 24 septembrie 1993, la Sibiu, iubitul Andreei Bălan, Victor Vlad Cornea, are 29 de ani, fiind cu 9 ani mai mic decât artista. Potrivit fișei sale de jucător de tenis, Victor cântărește 80 kg și are 1,96 metri. Cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023. Până în prezent, Victor Cornea a câștigat, din tenis, 122.143 de dolari, dintre care 37.574 doar anul acesta, potrivit datelor de pe site-ul oficial ATP.

Prin comparație, Andreea Bălan poate face 30.000 de dolari din 10-12 concerte, ea având un tarif cuprins între 2000 și 3000 de euro, în funcție de locul în care cântă și durata show-ului.

În 2014, Victor Cornea a apărut într-o fotografie alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele. Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Andreea Bălan are două fetițe cu George Burcea

După 5 ani de relație și doar câteva luni de căsnicie, în anul 2020, actorul George Burcea și solista Andreea Bălan anunțau că se despart. În 2022 divorțul s-a pronunțat oficial. Solista și actorul au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, pentru care Andreea a dorit custodie exclusivă. După divorț, jurata de la „Te cunosc de undeva” a mai avut o relație de un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. La rândul lui, George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub.

Citește și: Câți bani a strâns Andreea Bălan din muzică: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”. Artista a spus și ce avere are

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește George Burcea fetițelor sale. Andreea Bălan a spus totul: „Suma infimă de…”