Cei doi s-au cunoscut în anul 1985. ”Nu se aștepta, cred că abandonase ideea”, a povestit el în emisiunea moderată de Denise Rifai, referindu-se cererea în căsătorie inedită.

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupul umoristic Divertis, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a oferit amănunte inclusiv din viața sa personală.

Acesta a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa, Cristina. Cei doi s-au cunoscut în anul 1985. La acea vreme, ea participa la un concurs de dans modern, iar el era cu trupa la un concurs de umor. Toni Grecu a cerut-o în căsătorie pe Cristina după câțiva ani de relație.

”A fost o cerere destul de nonconformistă. I-am spus…”

”Am amânat până când am constatat că nu mai are rost și trebuie să răspund chemării speciei. Nu m-a cerut soția de bărbat. A fost o cerere destul de nonconformistă.

I-am spus, după o prietenie foarte lungă de niște ani, să mergem să facem analize. ”Păi de ce, suntem bolnavi?”. ”Nu, să ne însurăm”.

Nu se aștepta, cred că abandonase ideea și ne complăceam în relația asta de prietenie lungă, dar cât să o mai și duci?! Am spus analize și am făcut o programare la starea civilă, la Sector 3, și i-am rugat pe cei de acolo să ne programeze în afara orelor, să nu știe nimeni.

Am fost doi oameni și după aia am plecat în treaba mea și ea în a ei. Și seara am făcut o petrecere cu prietenii”, a povestit Toni Grecu la emisiune, potrivit wowbiz.ro.

Despre discuțiile în contradictoriu cu partenera sa de viață, Toni Grecu a spus: “Nu pot să spun că îmi place să mă cert cu soția, dar îmi place să am discuții în contradictoriu constructive. Din conflict se naște progresul. Conflictul este motorul progresului.

Nu sunt certăreț. Îmi apăr însă cu suficientă intensitate punctele de vedere, dar nu fac din asta o ceartă. Cred că ăsta este secretul unei căsnicii mai lungi, să știi să faci pași laterali. Ca un dans”.

Vezi și Toni Grecu, fondatorul grupului Divertis, printre pacienții evacuați de la ”Matei Balș” după incendiu

Citește și:

Andreea Raicu, primele declarații despre iubit, după ce au fost în vacanță în Maldive: ”Când stă iubitul cu mine în pat…” Ce regulă trebuie să respecte cei doi când sunt împreună

Suferința prin care a trecut Ștefania Ștefan de la Survivor: „Nu doresc niciunei femei ce am avut eu”