Pijamalele cu imprimeu specific Crăciunului au devenit o uniformă anul acesta, iar Cristi Borcea a cumpărat vreo 9 mărimi diferite, pentru cei 9 copii, dar și pentru el și Valentina Pelinel. Tot în pijamale l-au așteptat pe Moș Crăciun și Pepe, Dani Oțil, Giulia Anghelescu, iar Loredana Groza și fiica ei au ales desuuri sexy, de culoare roșie.

O premieră au oferit tinerele mămici Corina Caciuc și Andreea Antonescu. Pentru Laurențiu Reghecampf și iubita lui a fost primul Crăciun alături de fiul lor, Liam, născut pe 19 mai anul acesta. Corina a pozat lângă brad într-o rochie roși, sexy, care i-a pus în valoare silueta.

Andreea Antonescu a născut a doua fetiță pe 19 decembrie, iar imaginile cu ea, alături de cele două fete, lângă brad, au fost absolut adorabile, mai ales că erau îmbrăcate la fel. Sienna Spak, fiica cea mare a solistei, este foarte încântată că are o surioară bebeluș.

Cum a arătat Crăciunul în casele vedetelor

Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut Crăciunul în Thailanda, acolo unde Radu filmează pentru un nou sezon al show-ului „Insula iubirii”. S-au a;ezat pe nisipul fierbinte, și-au pus căciulițe de Moș Crăciun și au ciocnit un pahar de vin în fața unui brad împodobit la 30 de grade Celsius.

Știristele Andreea Esca (PRO TV) și Andreea Berecleanu (PRIMA TV) au pozat alături de copii și de soți, îmbrăcate elegant, în timp ce alți colegi din televiziune au preferat ținute mai relaxate. Andreea Marin a oferit o lecție de rafinament și la poza de Crăciun, în timp ce familiile cu copii s-au întrecut în imagini haioase și colorate. Printre acestea, Andreea Bănică, Andreea Ibacka și Cabral, Cătălin Măruță, Dana Rogoz, Codin Maticiuc, Ela Crăciun, Cosmin Stan, Roxana Ciuhulescu.

Radu Vâlcan și Adela PopescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 30

Citește și: Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl, în prag de sărbători. Cei doi vor petrece împreună Crăciunul: „Să fim cu toții acolo”

Citește și: Roxana Hulpe s-a căsătorit cu iubitul milionar, Bogdan Rădulescu. Imagini de la petrecerea nonconformistă de la piscină

Citește și: Imagini și prețuri de la moșia Andreei Esca. Cât te costă să dormi „acasă” la vedeta PRO TV. Cele 8 case sunt un adevărat muzeu

Citește și: Cum „a copiat-o” Corina Caciuc pe Anamaria Prodan. Iubita lui Reghe și-a afișat podoabele de lux, la restaurant