Acesta a povestit pentru Click!: ”A fost ideea mea de a purta căciulă. Când mi s-a spus cum trebuie să fie rolul, un băiat prost de la țară, mi-am adus aminte de cineva de la țară care avea un cap imens și purta o căciulă mare. Am zis: Uite-așa îl văd!”.

De câte ori îl întâlnesc, fanii vor să facă poze cu el, mai cu seamă dacă poartă pe cap căciulă. Însă unii pleacă apoi cu fesul, așa că ”Axinte” a pierdut până acum vreo 20 de căciuli.

”Am avut 20 de căciuli, dar au fost locuri în care am cântat, pe la Strehaia, și după ce făceau poze cu mine fugeau cu căciula. Așa am rămas fără 20 de modele, pe care mi le lucrează soacra. Și mereu o mai rugam să îmi mai facă câte o căciulă, că iar am rămas fără ea, că iar a dispărut”, mai spune actorul.

Are un băiat de 13 ani, care s-a lăsat mult așteptat

Dar Florin Petrescu nu înseamnă doar Axinte. În viața personală, acesta este tată și soț. Artistul și soția lui, Carmen, în vârstă de 42 ani, au un băiat de 13 ani, pe nume Eduard, copil care a venit în viața lor după ani grei de așteptare.

„Ne-am dorit foarte mult să avem un copil. Făcusem toate tratamentele posibile. După ce am renunțat și ne-am relaxat, s-a întamplat”, povestea Carmen la Kanal D.

Citește și:

Ozana Barabancea a fost criticată că și-a editat prea mult pozele și le-a dat un răspuns pe măsură răutăcioșilor: „Lupi moraliști și sfătoșii satului”

E frumoasă, dar nu e perfectă. Antonia se confruntă cu o problemă pe care o au mai toate femeile