Cu doar câteva zile înainte să devină mamă, Vlăduța Lupău știe cum va decurge totul, dar e deschisă și la neprevăzut. Cântăreața a dezvluit cum a ales să nască și a mărturisit că fiul ei are deja trei camere pregătite pentru el, nu în una, ci în tot atâtea case.

Totodată, artista a precizat și greutatea la care a ajuns în sarcină.

in-cinci-zile-nasteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Vlăduța Lupău va naște, cel mai probabil, în 5 zile

Într-o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe InstaStories, Vlăduța le-a mărturisit fanilor ei că și-a propus să nască natural, iar până acum nu are contraindicații în acest sens din partea medicilor. Totuși, artista susține că nu va ezita să aleagă nașterea prin cezariană, dacă va interveni ceva și specialiștii îi vor recomada să-și aducă pe lume bebelușul astfel.

„Vreau să încerc natural … însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine … și bineînțeles și mama. Vedem.”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei.

Trei camere pregătite pentru bebelușul artistei

Într-o altă postare, viitoarea mămică a dezvăluit că termenul dat de medici pentru naștere este peste doar cinci zile. Din fericire, emoțiile în cazul artistei și al soțului ei sunt pozitive, pentru că sarcina decurge bine, iar pregătirile pentru venirea micuțului decurg conform planului.

Cât despre cele trei camere pregătite pentru bebeluș, Vlăduța a precizat că a pregătit o încăpere pentru bebeluș în apartamentul în care ea și soțul ei locuiesc momentan, dar s-a asigurat că are una pe placul ei și în noua casă în care se vor muta după naștere. Totodată, micuțul are o cameră doar pentru el și la bunici.

Cât a luat în sarcină Vlăduța Lupău

Cântăreața nu s-a sfiit să le dezvăluie fanilor ei și greutatea la care a ajuns în sarcină. În total, Vlăduța Lupău a pus 12 kilograme, ajungând astfel la greutatea de 68 de kilograme, în prezent.

Vezi și Ce boală a împiedicat-o pe Vlăduța Lupău să devină mamă mai devreme. Anul trecut s-a operat

Citește și:

VIDEO Mircea Badea, moment prețios cu fiul lui, în vacanță. Ce l-a învățat pe Vlăduț. Carmen Brumă a filmat totul

Viviana Sposub, dezvăluiri din viața ei cu George Burcea: „Eu îmi arunc șosete, tot arunc alandala! George…”