Narcisa Suciu și-a cunoscut soțul din întâmplare, în urmă cu mai mulți ani, online. Artista recunoaște că nu și-a dorit să facă pasul cel mare, dar Veikko Miettinen, partenerul ei, a insistat să se căsătorească, chiar dacă știa că ea nu vrea. Cum a reușit să o convingă, pentru că, iată, sunt un cuplu ”oficial” deja de 13 ani.

Cum a fost convinsă Narcisa Suciu de soțul ei să accepte cererea în căsătorie

Narcisa Suciu își aduce aminte cu drag de începutul poveștii de iubire cu Veikko Miettinen, bărbatul la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. Artista spune că nu și-a dorit să se căsătorească, lucru pe care i l-a spus și bărbatului.

Doar că, la două luni distanță de când plecaseră în Finlanda, soțul ei a plănuit cununia civilă fără ca Narcisa Suciu să știe măcar. Nici dată aleasă de Veikko Miettinen nu a fost întâmplătoare, asta pentru că au devenit oficial soț și soție pe 8 martie.

„El a fost foarte clar în intenții. El a spus: „Vreau să ne căsătorim”. Eu nu voiam să mă mărit. Eu nu voiam să mă mărit deloc, niciodată. Nu ăsta era scopul meu.

Am zis că nu am de ce să mă mărit, că am casă, am masă, am copil, nu ai ce să îmi dai și am zis să facem încercarea asta. După 3 ianuarie, după toate cântările de Crăciun, Revelion, am plecat. Am plecat cu gândul că s-ar putea să nu ne iasă, s-ar putea să nu ne placă, s-ar putea să orice și nu e problemă și ne întoarcem. Am plecat pe 3 ianuarie și, pe 8 martie, Veikko a făcut programare la Starea Civilă… E bine că nu o să uit data și așa a fost”, a povestit Narcisa Suciu în podcastul moderat de Adrian Enache.

narcisa-si-fata-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Artista nu credea că se va adapta în Finlanda

Cu mulți ani în urmă, Narcisa Suciu a decis să plece din România și să se stabilească în Finlanda, țara natală a partenerului ei. Artista spune că i-a fost greu să se obișnuiască și nu se vedea locuind acolo, dar a fost convinsă de fiica ei, Daria, care pe atunci avea 11 ani.

„În prima faza, a fost foarte dificil, pentru că era foarte frig și am zis că eu nu ies din căsuță până nu vine vara”, a mai spus artista.

Dar iat-o de atâția ani în țara care a înfiat-o și care fiicei sale i-a oferit o viață bună. Daria e deja adult și s-a adaptat perfect.

Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani! Aproape că nu seamănă cu mama ei! Ce cadou special i-a luat artista fiicei sale: ”Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut”

Vezi și Narcisa Suciu a vorbit despre triunghiul conjugal din tinerețea ei. „Dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria” dar și ”Peste cadavrul meu” Ce i-a interzis Narcisa Suciu tatălui său, când acesta ar fi vrut să-și refacă viața, după moartea mamei ei

Citește și:

Jean Paler, din nou la spital, pentru a cincea oară în două luni: „Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare” Cine are grijă de el

Ploaie de artiști și vedete din sport la nunta fiului Gabrielei Firea. Imagini rare cu soțiile lui George Copos, Anghel Iordănescu și Gigi Nețoiu