Laurette este una dintre cele mai puternice femei din lumea mondenă românească. În ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut de-a lungul timpului, fosta asistentă TV a reușit să răzbească și să treacă peste greutăți, mai ales după ce în viața ei a apărut un copil.

În cadrul unui interviu exclusiv, Laurette a povestit că s-a îndrăgostit nebunește de tatăl fiicei sale, iar atunci când a rămas însărcinată, deși era guvernată de frică, a sperat că se va contura un tablou de familie ideal, la care a visat dintotdeauna, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

„Cel mai greu moment din viața mea și care pe mine m-a marcat sincer, a fost despărțirea de tatăl fetiței mele, pentru că eu mi-am dorit foarte mult să construiesc o familie. EU mi-am pus toată încredere în acel om. Când am rămas însărcinată l-am întrebat dacă să păstrez copilul. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

Deși acum se declară o femeie fericită, Laurette a recunoscut că atunci când s-a despărțit de tatăl fiicei sale, a fost nevoită să doarmă două nopți în mașină, cu fiica ei nou-născută, până când una dintre cele mai bune prietene ale sale a primit-o în casa ei.

„Acum sunt un om fericit. Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat de acasă cu hainele, copilul și cățelul. Am dormit 2 zile în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. (…)Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg, fetița am dus-o la mama. Am zis acum ce fac. Am avut și o depresie foarte mare atunci. Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, mi-am revenit, mi-am sunat prietena cea mai bună și m-am dus la ea acasă, m-a primit cu drag. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea, o parte le-am dus la mama. O săptămâna am stat în pat, am plâns.. Eu când supărată trebuie să mă lași o săptămână -două să-mi găsesc liniștea să văd ce pot să fac să merg mai departe. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela. Am încercat să gasesc o soluție.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

„Am avut noroc că aveam nișe economii și mi-am închiriat un apartament, un apartament foarte mic, la modul o cameră, o bucătărie și o baie, dar plăteam 200 de euro. (…)Sunt lucruri pe care nu le-am zis și prin care eu am trecut. Chiar dacă oamenii se uită la mie și eu zâmbesc tot timpul și par fericită. Suntem oameni cu toții și trecem prin astfel de momente în viața noastră și îți povestesc astăzi pentru că știu că se uită multe mămici. Atunci m-am angajat”, a declarat Laurette, care a precizat că este jurist.