Dar cum s-a lansat ea? Care a fost prima invitație la o emisiune? Invitată în podcastul lui Speak, „La Fileu”, Gina Pistol și-a amintit cum a ajuns la televizor și care a fost prima ei apariție pe micile ecrane.

„Nu mi-ai zis niciodată treaba asta mie. Cum ai ajuns la televizor?”, a fost întrebarea lui Speak.

„După ce am pozat pentru revista aia, la prima emisiune la care eu am participat ca invitat a fost „Noaptea Târziu”, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste.

Aia a fost prima emisiune la care am mers ca invitat, apoi au început să sosească invitațiile din partea emisiunilor”, a spus Gina Pistol.

Vedeta a mărturisit că toată viața ei de dinainte de a deveni mamă pare a fi atât de îndepărtată acum, încât i se pare că povestește din „viața altcuiva”.

„De prezentat am prezentat multe emisiuni. Nici nu mai știu. Zici că povestesc din altă viață. Am impresia că povestesc din viața altcuiva”, a continuat îndrăgita prezentatoare TV. Cel mai recent, Gina Pistol s-a ocupat de Asia Express. Doar că s-a întâmplat ca în viața ei să apară Josephine, iar asta a pus-o pe tuță puțin, ea fiind înlocuită de Irina Fodor.

Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a acestui an, iar de atunci viața ei s-a schimbat extrem de mult. Alături de Smiley, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

Vezi și Gina Pistol a făcut o dezvăluire neașteptată de fiica ei. Ce face Josephine la doar opt luni?

Citește și:

Marisa Paloma a născut. Prima imagine cu fiica lui Liviu Stanciu

Principele Nicolae al României a anunțat că așteaptă un al doilea copil: „Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni”