Potrvit propriilor declarații, Thomas Markle, tatăl natural al lui Meghan Markle, care este despărțit de mama ei, a aflat că va deveni bunic de la radio, în timp ce aștepta la granița SUA cu Mexic

”Așteptam la coadă să traversez granița când am auzit anunțul la radioul din mașină”, a spus Thomas, în vârstă de 74 de ani. Își amintește și ce a gândit atunci: ”Copilul meu va avea un copil!”.

”A fost un moment în care am fost foarte mândru!”, a mai declarat Thomas Markle, cel care în ultima perioadă i-a făcut zile fripte fiicei sale, târând-o în mijlocul unui imens scandal.

”Un bebeluș este o binecuvântare și abia aștept să văd o Meghan mică sau un mic Harry”, a mai spus el.

Cum a fost când s-a născut Meghan

Thomas Markle și-a amintit cu această ocazie și cum a fost când s-a născut Meghan: ”Când mi-au dat-o și am ținut-o pentru prima oară în brațe a fost dragoste la prima vedere. Era cel mai frumos bebeluș!”.

Și Samantha Markle, sora lui Meghan – cele două având acelașui tată – a făcut o declarație după anunțul Palatului Kensington că soția prințului Harry e însărcinată: ”Vreau ca Meghan să fie fericită și calmă, să aibă parte de pace. Toată lumea trebuie să fie pozitivă (în jurul ei – n. red.)”.

Meghan Markle, care se află în turneu în Australia împerună cu soțul ei, și-a scurtat programul de vizite, pentru ca sarcina să nu-i fie afectată.

Foto: Hepta

Citește și: