Puya a fost devastat de durere atunci când a aflat că fratele lui a murit, în 2012. E convins că lucrurile ar fi putut sta altfel dacă și-ar fi făcut timp pentru fratele lui.

Uneori suna și nu puteam să îi răspund”

Puya a mărturisit că fratele lui a murit în Italia. Artistul a aflat tragica veste prin telefon. Pentru cântăreț, momentul acela a fost unul de coșmar, de necrezut.

Artistul și-a dat seama, după moartea fratelui său, că toată alergătura lui pentru spectacole nu merită, asta pentru că existau momente în care acesta îl suna și nu putea să vorbească la telefon cu el din cauză că era mai mereu ocupat.

Puya a ținut să precizeze că regretă mult momentele pe care le-a pierdut. Acum înțelege că fratele lui probabil nu avea cu cine să discute atunci când avea probleme.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e.

Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită.

Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună”, a mărturisit Puya, conform Antena Stars.

„Nu pot să îi șterg nici numărul din telefon.

Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să moară copilul. E frica mea cea mare”, a adăugat artistul,și acum extrem de marcat de tragedie.

Găsit mort în Italia, Poliţia suspecta o supradoză

Fratele artistului Dragoş Gărdescu, cunoscut sub numele de Puya, a decedat în condiții suspecte în locuința proprie, din Italia, în 2012. Autoritățile italiene suspectau la acea vreme o supradoză de droguri.

Tânărul avea doar 34 de ani când a fost găsit mort în locuinţa din Marittima, Italia. Atunci, surse din anturajul tânărului susțineau că ar fi putut fi vorba de o supradoză, Asta, în pofida faptului că nici apropiații și nici poliția din România nu aveau cunoștințe că tânărul ar fi fost un consumator de stupefiante.

Alexandru Gărdescu lucra la un service auto, ca mecanic și urma să-și serbeze ziua de naștere.

Fratele lui Puya a fost găsit de carabinieri, alertați de colegii de serviciu, îngrijorați că tânărul nu s-a prezentat sâmbătă la muncă.

Corpul neînsuflețit al lui Alexandru Gărdescu, a fost găsit în casa acestuia, în care toate luminile erau aprinse.

Vezi și Cum arată soția lui Puya, care va participa la America Express. Povestea lor de dragoste e clar una atipică! ”Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut!”

Citește și:

Mihai Trăistariu a slăbit 4 kilograme într-o săptămână și a zis și cum: ”Aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni”

Lisa Marie Presley și ultima postare pe Instagram. Ce a spus despre sinuciderea unicului ei fiu: „Nu treci peste, nu mergi mai departe, Punct!”