Anul 2020 a fost, pentru fosta prezentatoare TV, unul plin de provocări din cauza planurilor eșuate și proiectelor care nu au mai prins contur. Totodată a fost anul în care a trăit din plin cele mai frumoase experiențe lângă fiul ei, pe care probabil dacă ar fi fost prinsă în zeci de proiecte, nu le-ar mai fi putut trăit la adevărata lor intensitate.

Pentru Melania Medeleanu a fost anul în care a luat-o de la zero din punct de vedere profesional și chiar dacă nu a fost deloc ușor, fosta prezentatoare TV spune că nu i-a lipsit entuziasmul.

„Paradoxal, pentru mine, dincolo de perioada în care am fost infectată cu Covid, a fost un an din care mi-am luat foarte mult. A fost anul în care copilul meu a început să vorbească și să aibă atitudine – nu știam că începe așa devreme perioada asta – și asta m-a făcut să mă uit cu atenție la cine sunt eu în raport cu el – că fata asta serioasă care sunt eu nu se potrivește deloc cu ghidușul care e el, deci a trebuit să învăț să scot la lumina partea ludică din mine. Și, zău, e neașteptat de complicat.

Pe de altă parte, omul serios a avut zona lui de desfășurare – un proiect luat de la 0, cu 200 de lei în cont și mult entuziasm și planuri care s-au făcut ferfeniță în ziua în care în România s-a declanșat starea de urgență. Câteva clipe de regrupare și apoi turat motoarele într-un an, cât le-am turat în ultimii 5 la un loc. Am recroit cu bucuria celui care înțelege că visurile apar ușor, dar se transformă în realitate doar dacă pui în ele timp, atenție, grijă, muncă”, a declarat Melania într-un interviu pentru puterea.ro.

352235ed9ba5c610fa9a19d674cfab7cSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Melania Medeleanu are un băiețel de 2 ani, Radu Petru, și recunoaște că încă nu a reușit să găsească un echilibru între muncă și viața de mamă.

„E clar că atunci când Radu câștigă, ritmul în care gestionez inerentele piedici ale câte unui proiect scade. Iar atunci când sunt focusată pe rezolvarea de probleme, Radu strigă după mine mai des decât de obicei. N-am reușit să găsesc echilibrul și, că să fiu sinceră, nici nu-mi dau prea multe șanse. Sper că cresc un copil independent și înțelegător”, a mai spus Melania.