Culiță Sterp, romantic incurabil, a ales un loc de vis pentru ziua în care s-a pus în genunchi și și-a cerut iubita de soție. Fostul concurent de la Survivor 2021 a dus-o pe Daniela în Turcia, în Cappadocia. A angajat un fotograf profesionist, care să surprindă momentul, s-au îmbrăcat elegant, ca un mire și ca o mireasă, și au dat frâu liber emoțiilor.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună, care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei”. Pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne! În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”, a fost mesajul lui Culiță, de pe Instagram.

culita-sterp-si-daniela-iliescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Daniela Iliescu: „Te iubesc, frumosul meu”

Și Daniela a povestit, în câteva rânduri, cum a arătat acea zi specială din viața ei. „Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul. Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.
Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt, m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase. Te iubesc, frumosul meu!”, a scris Daniela, pe Instagram.

Culiță Sterp a plecat de la SURVIVOR de dorul iubitei

Culiță sterp și Daniela Iliescu nu au dat detalii despre cununia civilă sau nuntă, dar cu siguranță acestea vor fi de pomină. Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe 16 iunie 2021. De altfel, Culiță a cerut să părăsească emisiunea SURVIVOR tocmai pentru a fi alături de iubita lui când aceasta va aduce pe lume primul lor copil. “Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mărturisit Culiță Sterp, într-un vlog postat de cei doi în mediul online. Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc încă din perioada liceului. Cei doi au fost în aceeași clasă timp de patru ani de zile.

Citește și: 20 de poze pe care nu le-ai văzut de la nunta lui Nicole Cherry. Solista s-a măritat la 23 de ani și și-a botezat și fetița

Citește și: Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea