Cu doar o zi înainte de a se afla de separarea dintre cei doi, Costner a fost pozat cu verigheta pe mâna stângă. Nici zâmbetul nu a lipsit, ca și cum nimic nu anunța „cutremurul” din viața lui personală. Conform declarației reprezentantului său, care a confirmat divorțul, starul nu și-ar fi dorit despărțirea.

„Au avut loc niște circumstanțe în afara controlului său, care l-au determinat pe domnul Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei”, a subliniat reprezentantul actorului câștigător al premiilor Oscar și Emmy.

De ce a anunțat soția lui Kevin Costner că vrea divorțul, după un mariaj de 18 ani

Imediat după aflarea veștii au apărut și speculații cu privire la motivele care au dus la divorț, iar presa internațională a scos la iveală niște declarații de acum jumătate de an, ce-i aparțin unui apropiat al familiei.

Kevin Costner și Christine BaumgartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Conform acestuia, citat de Radar Online, Christine i-ar fi cerut soțului ei să renunțe la serialul „Yellowstone”, întrucât proiectul, deși se bucură de un succes fulminant și se află deja la al cincilea sezon, îl ține prea mult timp departe de casă și de cei trei copii ai lor.

Kevin Costner nu renunță la un proiect important, deși soția i-a cerut

„A fost ca o gaură în viața lor de familie. Serialul este un megahit, producătorii vor să-l continue pentru totdeauna. Cu toate acestea, Christine își dorește ca soțul ei să pună în cui pălăria de cowboy. Răbdarea ei a ajuns la limită. Vrea un angajament ferm că acesta este ultimul lui sezon”, spunea un prieten de-al lui Baumgartner, în octombrie 2022.

Cu toate acestea, Costner nu numai că nu a renunțat, dar a mai luat un proiect de amploare. „Horizon” este filmul care-l va ține departe de casa lui din Los Angeles pentru 220 de zile. Mai mult, acesta va regiza, produce și va juca în această nouă pelicul.

Conform actelor depuse în instanță de Christine Baumgartner, cea cu care Costner s-a căsătorit în 2004, „diferențele ireconciliabile” reprezintă motivul oficial despărțirii, o expresie ambiguă folosită deseori în divorțurile din showbiz, când soții nu-și doresc ca o lume întreagă să știe dedesubturile relațiilor lor.

Kevin Costner și Christine s-au căsătorit în 2004 și au trei copii împreună: doi băieți și o fată. Starul din „Bodyguard”, în vârstă de 68 de ani este tatăl altor patru copii din relații anterioare.

Citește și: Kevin Costner a confirmat că prințesa Diana urma să joace cu el într-un film. Aveau chiar și scene intime. La o zi după primirea scenariului, a murit

Citește și: Shannen Doherty divorțează pentru a treia oară. Ce se întâmplă acum în viața Brendei din Beverly Hills