Cătălin Botezatu a decis deja ce se va întâmpla cu ce a agonisit el într-o viață. Creatorul de modă va lăsa milioanele de euro pe care le-a strâns până acum unor persoane foarte apropiate, dar și unor instituții din țară și din străinătate.

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale, și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta. (…)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici încolo, nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit kanald.ro.

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile

Designerul Cătălin Botezatu a făcut recent dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața sa. Acesta a trecut prin clipe grele, inimaginabile, dar a știut să le lase în urmă.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a vorbit sincer despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Am avut cancer, am suferit 5 operaţii. 11 medici mi-au făcut analizele, nu aveam răspuns, credeam că am complicaţii din cauza operaţiilor, dar totul era din cauza pierderii mari de sânge.

Aveam probleme la rinichi şi multe alte complicaţii. Am fost în Turcia, dar să ştiţi că am găsit remediu aici, în România.

Anul acesta am avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa mea. Eram la medic, am ţinut totul secret, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Eram obişnuit cu marile petreceri de 500 de persoane. Mi-au lipsit prietenii mei, petrecerile. E foarte greu. Prietenii mi-au dat telefon, dar când eşti în asemenea situaţii tot singur te simţi”, a mărturisit el.

Vezi și Cătălin Botezatu, din nou pe masa de operație! Cine este femeia care îi este alături în aceste momente

Citește și:

Daniela Gyorfi, experiențe paranormale în propria casă: “Eu sunt cea care nu las spiritul mamei să plece. Am senzația că îi vede spiritul mamei mele…”

Andreea Marin, dezvăluiri șocante după ce a pierdut două sarcini: ”Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească”