Milionarul excentric de la Corbeanca și-a împărțit averea estimată în prezent la aproape 30 de milioane de euro atât copiilor, cât și nepoților, în mod egal. Țânțăreanu și-a făcut de urgență testamentul, în 2009, în momentul când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Milionarul s-a temut atunci că va încheia socotelile cu viața.

Are o avere de milioane de euro, a dus o viaţă ca în filme şi nu s-a ferit niciodată de nimic. În 2009 însă, Cristian Țânțăreanu a primit lovitura de grație, care avea să-i schimbe viața radical. Milionarul excentric a fost diagnosticat cu cancer de colon.

Atunci, Țânțăreanu a pornit o luptă pe viață și pe moarte cu boala, pe care, după 11 luni de operații și tratamente făcute în Franța, dar și România, a reușit să o învingă.

Totuși, speriat de moarte, milionarul a decis atunci să-și facă testamentul și să lase toată averea sa celor trei copii și opt nepoți.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia.

Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor.

Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat zilele trecute Cristian Țânțăreanu, invitat în emisiunea” 40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Ce proprietăți are omul de afaceri

Cristian Ţânţăreanu deţine cartierul de lux de la Corbeanca, denumit „Paradisul Verde”. Aici milionarul şi-a stabilit reşedinţa, iar lângă vila lui, la mai puţin de 50 de metri, i-a construit fiecărui fiu (lui Dragoş şi celor doi băieţi pe care îi are soţia sa, Manuela, din prima căsătorie), în mod egal, pe câte 3.000 de metri pătraţi, câte o vilă, evaluată fiecare la 600.000 de euro.

Dragoș Țânțăreanu: „Să moară tata mâine, ca să moștenim noi tot!”

Relația dintre Cristian Țânțăreanu și Dragoș (50 de ani), singurul său fiu natural, este complicată și în prezent și așa e de mulți ani. Cei doi nu-și mai vorbesc de ani buni.

Scandalul dintre tată și fiu a început în 2013, atunci când Dragoș Țânțăreanu și-a părăsit soția și cei doi copii pentru amanta Adriana Nicolae, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”.

Vezi și Cum a trecut pandemia pentru Cristian Țânțăreanu: “M-am vaccinat primul, cu toți boșorogii”. Ce s-a întâmplat cu soția lui

Citește și:

Sărbătoare mare în familia Temișan: 15 ani de la cununie! Poză nemaivăzută de la nuntă!

La trei săptămâni de la externare, Alexandru Arșinel încă are probleme din cauza infectării cu Covid. I s-au înrăutățit și bolile de care deja suferea