Cucu de la Noaptea Târziu a povestit recent că a fost lăsat de pilot la cârma unui avion. Artistul s-a panicat, îngrozit, i-a trecut viața prin fața ochilor, dar s-a descurcat neașteptat de bine, chiar dacă nu avea habar ce făcea.

”Am pilotat un avion timp de jumătate de oră”

Acesta a povestit recent cum a fost lăsat de pilot la cârma unui avion. Pentru cântăreț a fost cea mai mare nebunie pe care a făcut-o.

„Chiar am demonstrat că sunt un tip curajos, s-a văzut și pe TV, s-a văzut și pe online. Cea mai mare nebunie pe care am făcut-o a fost să pilotez un avion singur. Ca idee, am fost la o filmare, unde, la un moment dat, pilotul principal mi-a dat mie cârma și am pilotat un avion timp de jumătate de oră”, a povestit cântărețul.

Artistul a declarat că avionul cădea, iar el trebuia să-și păstreze calmul și să țină cârma, astfeln încât aparatul de zbor să nu se prăbușească.

„Îmi trebuiau studii ca să fac asta, dar pilotul mi-a spus: <>. Avionul începea să cadă și atunci a trebuit să țin cârma și am reușit să pilotez un avion, fără să știu cum se pilotează”, a adăugat el pentru Antena Stars.

Se afla la 2000 de metri deasupra pământului și singurul gând era să țină aparatul în aer. Asta a făcut.

„Inițial m-am panicat, dar după aceea mi-am dat seama că pot să fac chestia asta și am făcut-o.

La bord eram doar eu cu băiatul respectiv, care era instructor de pilotaj. El m-a învățat practic.Am avut și turbulențe, la început mi-a fost greu, dar după aceea a fost foarte ok. A fost cea mai mare nebunie a mea, pentru că eram la 2000 de metri altitudine. Efectiv avionul cădea, iar eu trebuia să-l țin în aer și am făcut chestia asta”, a mărturisit Cucu și acum p-lin de adrenalină când își amintește.

Vezi și Lidia Buble a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu. Cum au fost surprinși cei doi?

Citește și:

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre bărbații din trecutul ei. Vedeta a întreținut un bărbat: “Cu banii eram eu!”. Sfatul vedetei pentru femei

După ce că abia reușea să-și îngrijească soțul, acum Oana Lis a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit vedeta