Cu mic cu mare, membrii familiei, 9 la număr, au lăsat deoparte îmbrăcămintea de gală și s-au lăsat pozați în haine casual: blugi și blueze deschise la culoare sau cămăși. Mai mult, una dintre protagonistele fotografiei a îndrăznit să poarte o bluză care îi dezvelește umerii, un gest îndrăzneț pentru cineva cu sânge albastru.

În fotografie apar Marele duce Henri, Marea ducesă Maria teresa și cei cinci copii ai lor, prințul moștenitor al coroanei Guillaume, prințul Felix, prințul Louis, prințesa Alexandra și prințul Sebastian.

Mai apar în fotografie și soția prințului Guillaume, prințesa Stephanie, și prințesa Claire de Loxembourg, soția prințului Felix.

familia regala a pozat in blugi

În fundal se vede castelul Berg. De fapt, dacă nu s-ar fi zărit castelul, fotografia putea trece ca înfățișând un grup oarecare.

Instantaneul e publicat într-un moment în care tocmai s-a anunțat că Guillaume și Stephanie plănuiesc să se mute în Marea Britanie, pentru a-și continua studiile. Recent, cei doi au fost forțați să evacueze casa lor de vacanță din sudul Franței, la primele ore ale dimineții, din cauza incendiilor care au cuprins zona.

Vezi și Cine din familia regală britanică e favoritul angajaților de la palat? Ai fi surprins! ”Face ce vrea, când vrea, cum vrea, cu cine vrea”

Citește și: