A schimbat prefixul și a împlinit 50 de ani, însă pare mult mai bătrână decât este. Dacă până nu de mult, Catherine atrăgea atenția tuturor cu părul ei frumos și sănătos, dar și cu formele perfecte, fanii s-au speriat când au văzut ultimele poze surprinse cu aceasta.  Pe chipul ei se pot vedea riduri fine, care trădează nopţile nedormite, lumina puternică a reflectoarelor de pe platourile de filmare,  anii întregi în care a purtat machiaj excesiv.

Cu tenul îmbătrânit şi riduri vizibile, Catherine Zeta-Jones pare greu de recunoscut. Cum arată îndrăgita actriță la 49 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Catherine Zeta-Jones are chipul îmbătrânit

Actrița a fost zilele trecute în Bahrain, unde a participat  la Bahrain Grand Prix, la campionatul de Formula 1, în calitate de invitat special, alături de cei doi copii ai ei și ai lui Michael Douglas. Catherine a fost surprinsă de fotografii aflați la eveniment, fiind ca de fiecare dată o apariție elegantă. Însă, ceea ce a atras atenția tuturor a fost chipul ei  parcă prea devreme îmbrătrânit.

”Nu a îmbătrânit bine”, ”Pare mai degrabă de 59 de ani”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor când au văzut aceste imagini cu celebra actriţă, cu origini galeze.

 

De-a lungul aniilor, Catherine a început să accepte din ce în ce mai puține roluri în filme din cauza problemelor pe care le-a avut în mariaj, dar și din cauza bolii cu care se confruntă, tulburare bipolară, preferând să se dedice în totalitate vieții de familie.  Așadar, în septembrie 2017, a anunțat oficial că se retrage din lumea filmului și a devenit femeie de afaceri, încercându-și norocul în lumea modei și a designului interior.  Ea și-a lansat o colecție cu  produse precum prosoape de baie, lenjerii de pat, draperii și covorașe.

Fotografii: NOrthfoto/EPA