Cara Delevingne s-a dezlănțuit seara trecută la petrecerea Bilt Rewards x Wells Fargo Private Launch Event, organizată la One Vanderbilt din Manhattan, și rupt ringul de dans. Ir partener nelipsit întreaga noapte i-a fost sticla de prosecco de care nu s-a dezlipit nicio clipă.

La petrecerea cu ștaif la care au participat, printre alții primarul orașului New York, Eric Adams, și A$AP Rocky, modelul în vârstă de 29 de ani a golit sticlă după sticlă și pahar după pahar, în timp ce a dansat totă seara.

Așa că nu e de mirare că ținuta all black atent aleasă și coafura impecabilă, arătau spre dimineața la fel de „deranjate” asemeni Carei.

Cara Delevingne enjoys herself at the Bilt Rewards x Wells Fargo Private Launch EventSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine e Cara Delevingne

Cu o averea estimată în prezent la 100 de milioane de lire sterline, Cara Delevingne este unul dintre cele mai apreciate modele.

A fost imagine, printre alții, pentru Burberry, Blumarine, Zara şi Chanel și a apărut în prezentările Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Chanel și Stella McCartney.

Provine dintr-o familie britanică bogată, a urmat şcoli private de top şi a crescut în preajma vedetelor. De altfel, nașa ei de botez este nimeni alta decât actriţa Joan Collins, iar Sarah Ferguson e prietenă apropiată a mamei ei.

Cara iubește stilul de viață extravagant și petrecerile, iar în urmă cu doi ani și-a anunțat fanii că este pansexuală.

„Mereu m-am simțit diferită. Uneori mă simt mai mult feminină, alteori mă simt mai mult ca un bărbat. Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană”, a declarat ea într-un interviu pentru Variety.

Pansexualitatea presupune atracția de persoane de toate felurile, indiferent de gen, rasă, naționalitate, condiție socială sau religie.

Citește și: Kristen Stewart și Dylan Meyer, logodnica ei, sărut pasional pe covorul roșu

xRegina operațiilor estetice și-a expus trupul pe plaja din Melbourne