Potrivit unei surse citate de Daily Mail, prințul Charles ar vrea ca nunta fiului său cel mic, Harry, să fie organizată de fostul său majordom, mâna sa dreaptă, omul în care are cea mai mare încredere, Michael Fawcett.

Însă Harry și logodnica sa nici nu vor să audă, și pe bună dreptate. Pe ei, personal, nu-i leagă nimic de Michael Fawcett. Acesta a fost, ani buni, majordomul prințului Charles și, într-un fel sau altul, a rămas în slujba sa până în prezent.

 În 1998, a demisionat, în urma plângerilor restului personalului lui Charles. Însă prințul i-a găsit alt job în circa o săptămână, tot pentru el, mult mai important. Practic nu numai că nu l-a îndepărtat, ci chiar l-a promovat.

A vândut cadourile primite de prințul Charles

În 2003, însă, a fost obligat să-și dea demisia din nou, după ce o anchetă a arătat că a vândut cadourile primite de Charles, la ordinele acestuia. Din nou a fost păstrat în slujba prințului, drept consultant, extrem de bine plătit.

În plus, o companie deținută de el, Premier Mode Ltd, a primit donații de aproape 300.000 de lire sterline din partea prințului Charles anul trecut, arată o investigație recentă. Mai mult, mai scrie publicația, Fawcett va controla în scurt timp și Fundația prințului Charles.

Prințul Harry, de 33 de ani, și logdnica sa, Meghan Markle, divorțată, în vârstă de 36 de ani, se vor căsători cu mare fast în 19 mai, la puțin timp după ce Kate Middleton, soția lui William, va aduce pe lume încă un copil, al treilea.

Citește și: