Actorul Gary Busey a fost surprins de paparazzi cu pantalonii în vine, în mijlocul zilei, stând pe o bancă într-un parc public din California, în timp fuma liniștit un trabuc. Ipostazele sunt cu atât mai șocante cu cât au fost surprinse la o zi după ce vedeta a fost pusă sub acuzare pentru infracțiuni de natură sexuală.

Nimeni nu-și explică ce se petrece cu actorul Gary Busey, ajuns acum la 78 de ani. La o zi după ce fusese pus sub acuzare pentru patru posibile infracțiuni – două pentru contact sexual fără consimțământ, unul pentru tentativă infracțiune/contact sexual fără consimțământ și un altul pentru hărțuire – actorul o comite grav, din nou.

La mai puțin de 24 de ore de când departamentul de Poliție din Cherry Hill a formulat pe numele actorului acuzațiile grave, Gary Busey, întors în California, a fost surprins de paparazii în timp ce a coborât din mașina sa în dreptul unui parc. Până aici nimic neobișnuit. Numai că după ce s-a plimbat un pic pe jos, actorul s-a așezat pe o bancă, în dreptul unui loc din care putea admira panorama, și-a scos telefonul și apoi și-a dat jos pantalonii, după care s-a asigurat că nu este văzut de nimeni.

Aparent mulțumit de faptele sale, Gary Busey și-a aprins un trabuc și a privit spre ocean timp de aproape 30 de minute, înainte de a se urca înapoi în mașină și a părăsi parcul.Busey, care locuiește în prezent în Malibu, se confruntă cu două acuzații pentru contact sexual fără consimțământ, una de tentativă infracțiune/contact sexual fără consimțământ și o alta pentru hărțuire, în urma acuzațiilor făcute în New Jersey.

Potrivit organizatorilor, mai multe participante la un festival dedicat filmelor horror, în New Jersey, s-au plâns că actorul de 78 de ani le-ar fi atins într-un mod indecent. Busey a fost escortat în afara hotelului unde avea loc festivalul.

Poliția cercetează acum plângerile depuse. Actorul – nominalizat la premiul Oscar în 1978 pentru rolul din pelicula „Povestea lui Buddy Holly” – a jucat în zeci de filme, între care „Armă Mortală” sau „Predator 2”.

Citește și: Proaspăt despărțită de soțul cu care are doi copii, vedeta TV și noul său iubit au dat frâu liber pasiunii în mijlocul mării, pe o barcă gonflabilă

xBen Affleck, epuizat în luna de miere de focoasa JLo. Imaginile cu proaspătul însurățel dormind dus în timpul a ce ar trebui să fie o plimbare romantică pe Sena fac deliciul internauților