Cristina Bâtlan a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-o adevărată dramă, atunci când descoperea că soțul și partenerul ei de afaceri o înșela, de ani buni deja, cu o altă femeie. FANATIK a aflat cine este femeia care, ani la rândul, i-a fost amantă soțului investitoarei de la Imperiul Leilor.

cristina batlanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Roberto, soțul investitoarei de la Imperiul Leilor, Cristina Bâtlan, a dus, ani la rândul, o viață dublă. El avea o amantă de mai mulți ani, iar relația clandestină, ascunsă cu grijă, a fost cea care a făcut-o pe afaceristă să divorțeze, după ce a aflat că este înșelată.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă.

Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă… Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. (…)

În momentul în care am aflat ne-am și despărțit, în secunda aia. Nu m-am gândit să îl iert, eu nu pot să accept minciuna”, povestea Cristina Bâtlan recent, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Iar femeia despre care vorbește Cristina Bâtlan este Gyeresi Eszter care, pare-se, duce acum o viață de vis alături de Roberto Bâtlan, fostul soț al investitoarei de la Imperiul Leilor, după cum scrie sursa citată.

Fosta amantă a devenit nevastă cu acte în regulă

După divorțul de Cristina Bâtlan, Roberto nu a stat mult pe gânduri și și-a asumat relația cu Gyeresi Eszter. Vacanțe de lux, pe tărâmuri exotice – petrecute, ani la rândul, în luna februarie, atunci când este vremea perfectă în Maldive, Egipt, Republica Dominicană sau alte asemenea zone paradisiace – , cadouri și plimbări romantice, sub clar de lună, cu iahturi închiriate.

Cam așa poate fi descrisă relația dintre fostul soț al investitoarei de la Imperiul Leilor cu cea care, deja, scăpase de statutul de amantă și se transformase în ”oficială”. Iar primul pas spre oficializarea relației a venit în 2019, pe 25 ianuarie, atunci când Gyeresi Eszter a anunțat că s-a logodit cu Roberto Bâtlan.

După divorțul din 2018, Cristina Bâtlan și Roberto au rămas însă amici și parteneri în afacerea pe care o au. ”A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”,spunea Cristina Bâtlan, în podcastul lui Măruță.

Cu ce se ocupă amanta lui Robert Bâtlan

Gyeresi Eszter nu se bazează însă doar pe veniturile soțului ei, devenit milionar alături de Cristina Bâtlan, după ce au pus împreună bazele unei afaceri uriașe, așa cum este Musette. Mai exact, de ani buni, ea deține o afacere în domeniul înfrumusețării, un salon de coafură.

Doar că afacerea pe care o deține Gyeresi Eszter, Diva Studio din București, nu merge prea bine, mai scrie sursa citată. În ultimul an fiscal, conform datelor contabile depuse la ANAF, afacerea soției lui Roberto Bâtlan a înregistrat pierderi.

Astfel, la o cifră de afaceri de peste 26.500 de lei (în jur de 5500 de euro), firma deținută de afemeie a avut pierderi de peste 7.600 de lei. De altfel, în cei 12 ani de raportare, firma cu pricina nu a înregistrat niciodată profit, pierderile raportate fiind, vizibil, uriașe, ajungând la un total de aproximativ de 1.400.000 de lei, adică aproximativ 300.000 de euro.

Cristina Bâtlan și fostul soț au un copil împreună

Cristina și Roberto Bâtlan au, după 26 de ani petrecuți împreună, un copil, un băiat de 18 ani, Adi, care a fost născut prematur și care a fost la un pas să moară la acel moment. Din fericire, cei doi părinți au luptat pentru viața micuțului și, după câteva zile, în ciuda problemelor pe care le-a avut la naștere, Adi a supraviețuit.

Cristina și Roberto Bâtlan au fondat împreună, în 1995, brandul Musette, una dintre cele mai cunoscute firme de încălțăminte și accesorii din piele, care are, conform raportărilor făcute la ANAF, profituri anuale de multe milioane de lei.

Chiar dacă au divorțat, Cristina și Roberto Bâtlan au rămas parteneri de afaceri, cei doi conducând și acum, umăr la umăr, compania.

Vezi și A renăscut ca pasărea Pheonix! A fost dărâmată când și-a prins soțul cu altă femeie. A divorțat, a mers în India ca să se regăsească, iar acum e una dintre cele mai mari femei de afaceri din România. O știi de la Imperiul Leilor!

Citește și:

Tina Kunakey a împlinit 25 de ani și sărbătorit ziua alături de soțul ei și fiica lui, Deva. Cele două par surori

Cum a reacționat Jennifer Garner după ce a aflat că Ben Affleck și J Lo s-au logodit. Cei doi au împreună trei copii