Antonia este în culmea fericirii. În sfârșit, a reușit să divorțeze de Vicenzo Castellanno și de acum va putea să-și vadă fiica, pe nume Maya, mai des.

În urmă cu șapte ani, Antonia și Vicenzo Castellano au decis să se separe definitiv. De atunci, cei doi soți s-au tot întâlnit în tribunal, în speranța că procesul va ajunge la un final, iar acum cei doi sunt, în sfârșit, oameni liberi. Odată cu încheierea procesului s-a decis și cu cine va rămâne fetița lor, Maya, iar avocatul artistei a dat detalii despre custodia fetiței lor pentru Antena Stars.

”Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate.”, a spus avocatul artistei pentru Antena Stars.

Astfel că Maya va putea sta atât la Antonia, cât și la Vicenzo Castellano, fără niciun fel de problemă.

Maya participa la concursuri de dansSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

”Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțimit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a mai spus avocatul cântăreței.

Citește și:

A dezvăluit sexul bebelușului. Va deveni mămică a doua oară la 33 de ani

E sex-simbol, femeile oftează după el, însă acum actorul a recunoscut că e gay! Cum s-a ascuns până la vârsta de 48 de ani și ce strategii folosea