De data aceasta, Gina a petrecut alãturi de vedete și de colegi în Mumbai, oraș ce face parte din traseul celui de-al doilea sezon “Asia Express”, Drumul Elefantului.

Ca de obicei, programul de filmare a început dis-de-dimineață, iar frumoasa prezentatoare a show-ului și-a petrecut prima parte a zilei la peste 5,000 de kilometri de casă, într-un loc iconic din India, cea mai mare spălătorie în aer liber din lume. Și anul trecut, Gina și-a serbat ziua tot în “Asia Express”, în Cambodgia, iar asta nu a împiedicat-o să își facă deja planuri pentru urmatoarea aniversare: ”Îmi doresc deja sezonul trei. Unde? În India!”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze spre surprinderea tuturor.

Gina Pistol, primele declarații despre povestea ei de iubire cu Smiley: „Sunt împlinită. Eu sunt…”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ce și-a dorit Gina Pistol de ziua ei

Chiar dacă ziua de filmare a fost încãrcată, seara, ajunsă la hotel, Gina Pistol a avut parte de o mare surpriză. Colegii din proiectul “Asia Express” i-au pregatit un tort aniversar imens, cu o urare specială și toți cei prezenți i-au cântat ”La mulți ani”: ”De ziua mea îmi doresc să fiu fericită, îmi doresc ce își dorește orice femeie ca să se simtă împlinită.”, a declarat aceasta.

Însă, vedeta și-a uimit fanii cu un Instastory, un filmuleț pus pe Instagram, în care dă totul pe față. În video apar imagini  filmate din avion,pe care a adăugat prin tag, și contul de Instagram al lui Smiley, @smiley_omul, cu care formează un cuplu din vara anului trecut.  Astfel, cu acest video Gina lasă de înțeles ori că îi este dor de Smiley și abia așteaptă să-l vadă, ori că s-a urcat în avion și vine acasă să-și vadă iubitul, care nu poate pleca din București pentru că pregătește marea finală de la Vocea României, ce va avea loc vineri.

Cu toate acestea, Smiley a publicat în urmă cu câteva minute o imagine cu el cu niște cocktailuri în nuci de cocos. Deși toată lumea l-a întrebat dacă se află în vreo țară exotică, cum ar fi India sau Thailanda, răspunsul lui a venit repede: „Stați liniștiți, tot aici la frig sunt…pregătesc finala @vocea_romaniei…dar gândul la vacanță parcă îmi dă energie”. Așadar, după ce termina Vocea României, artistul se pare că va fugi în vacanță, probabil  în Asia, unde se află și Gina Pistol.

 

Citește și: