Cum nu se putea abține să nu posteze în mediul online fotografii cu cea mică, o tot pozau din spate, dintr-o parte… În final, nu s-au putut abține și mândri ca orice părinți, au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Namiko din față, în toată splendoarea.

În instantaneu apare familia în formulă întreagă: Namiko, îmbrăcată într-o rochiță de un roz palid, sandale și o bentiță asortată, mama ei, Andreea, într-o rochie vaporoasă, de asemeni roz, și mândrul Cabral, cu zâmbetul până la urechi, fericit că are alături două frumuseți.

 

View this post on Instagram

 

♥️ #family #love #babygirl #couple #happy #blessed @cabralibacka Foto credit: @mirceanetea

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

E prima oară când fanii îi pot vedea micuței chipul și își pot da cu părerea cu cine seamănă aceasta. Chiar dacă a păstrat și trăsăturile mamei ei și mai ales culoarea pielii, Namiko seamănă foarte bine cu celebrul său tată, mai ales când vine vorba de năsuc.

Eo fetiță voinică, dar adorabilă, o veritabilă păpuță vie. ”Vaiiii, e leită Cabral!”, observă cineva.

La nașterea lui Namiko, Cabral, care mai are o fetiță, declara: „La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele”, spunea atunci Cabral. 

Inoke, de 16 ani, e rezultată din căsătoria vedetei cu Luana (2000-2006).

Vezi și Andreea Ibacka, primele declarații despre Namiko. Cum s-a schimbat viața ei de când a venit micuța pe lume

Citește și: