Bruneta intrase în relație după o suferință mare, cu inima sfărâmată. Iubitul ei de dinainte, cu care era logodită, a părăsit-o printr-un sms, în 2012.

Solista a avut o relație cu Refik, un om de afaceri turc. Cei doi au fost împreună trei ani, din 2009 până în 2012, când bărbatul a anunțat-o că rupe logodna, scrie Click!.

Aflat în Africa, într-o deplasare de afaceri, bărbatul i-a recomandat Claudiei să se mute din apartamentul lui şi să plece înapoi la părinţii ei din Constanţa. Turcul i-ar fi spus că este mai bine ca ea să își refacă viața cu un alt bărbat.

În 2015 a devenit soția lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu a reușit să treacă peste eșecul sentimental în brațele lui Gabi Bădălău. Luni bune a ținut relația secretă. În 2015 cei doi s-au căsătorit civil. După o lună, solista a anunțat că este gravidă. În 2017, ea a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

Deși păreau că au o căsnicie trainică, se pare că infidelităţile repetate ale lui Gabi Bădălău au distrus mariajul lor. Cei doi se află în plin proces de divorț.

Claudia Pătrășcanu a devenit cunoscută de o țară întreagă datorită muzicii. În ultimul timp, însă, aceasta a ajuns în prim plan din cauza scandalului cu Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun în privința divorțulului, dar nici a custodiei celor doi copii pe care îi au împreună.

Câți bani avea în portofel în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău

După ce s-a separat de Gabi Bădălău, cântăreața s-a mutat în Agigea, cu cei doi copii. Aceasta a declarat pentru Ok!Magazine că în prezent își dorește o viață liniștită pe care să o trăiască alături de familia sa.

„Când ai copii în viaţa ta, sufletul îţi întinereşte şi mai tare, devii şi tu copil. Eu nu mă simt de 40 de ani, am rămas undeva pe la 33. Însă din perspectiva maturităţii, vârsta îşi spune cuvântul.

Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi. Să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi”, a declarat Claudia.

Deși în ultimii ani, artista a trecut prin momente grele, aceasta a recunoscut că a reușit să treacă peste ele gândind pozitiv. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nici măcar în momentul în care a fost dată afară din casă de fostul partener, nu și-a pierdut speranța.

„Totul se întâmplă cu un scop. Poate toată nebunia asta din ultima perioadă o să-mi aducă şi soare pe stradă. Sunt convinsă că fericită cu adevărat voi fi de acum încolo, doar că trebuie să mai am răbdare.

Eu când am fost dată afară din casă cu copiii aveam 180 lei în portofel şi nu am disperat niciodată”, a mai spus artista.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălău: „A venit sub influența substanțelor interzise”. Discuții indecente cu Bianca în fața copiilor

Citește și:

Florin Ristei este îndrăgostit lulea de Naomi. Ce declarație de iubire i-a făcut de ziua ei

Tora Vasilescu a împlinit 70 de ani: „Am avut intuiție să-mi pregătesc din plin bătrânețea”. Ce face acum marea actriță