Majeastatea Sa a găsit imediat persoana care s-ar potrivi mănușă ca să se ocupe de îndatoririle regale pe care le aveau de îndeplinit ducii de Sussex, dar care au fost lăsate de izbeliște după ce au anunțat că se retrag din familia regală. Este vorba despre nimeni alta decât de favorita regine: Sophie, contesă de Wessex. Aceasta este nora reginei, fiica prințului Edward, fiul cel mic al reginei și al prințului Philip.

Cu cine a înlocuit-o regina pe Meghan Markle? Va prelua toate îndatoririle regale ale ducesei de SussexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Meghan şi Harry au avut anul trecut nu mai puțin de  284 de angajamente în numele familiei regale. Deși acordul cu familia regală intra în vigoare abia în primăvară, se pare că regina s-a grăbit un pic și a înlocuit-o mai repede pe ducesa de Sussex.

Sophie este soția fiului cel mic al reginei

„Sophie este una dintre favoritele reginei de mult timp şi a fost aleasă  drept persoana pe care Palatul ar dori să o folosească pentru a uşura povara lăsată de ducii de Sussex. Ea este foarte populară cu ceilalți seniori ai familiei regale precum  Charles şi Camilla și  s-a dovedit a fi extrem de bine pregătită  când vine vorba de angajamente publice“, a declarat o sursă de la palat pentru  Cosmopolitan.

Contesa de Wessex şi regina Elisabeta au apărut în nenumărate rânduri împreună şi nu de puţine ori s-a întâmplat ca Sophie să-i ţină locul reginei la diverse evenimente. Sophie  a devenit contesa de Wessex în 1999 când s-a căsătorit cu prințul Edward. Tot de atunci  a început să lucreze pentru familia regală britanică, iar în prezent patronează peste 70 de organizaţii de caritate.   De multe ori a fost comparată cu Lady Di, fiind o prezență discretă și elegantă, reușind să cucerească inimile tuturor cu blândețea ei. Însă, spre deosebire de prințesa Diana, Sophia nu a încălcat niciodată regulamentul și nici nu încearcă să iasă cu nimic în evidență.

Foto: Alpha Press/Hepta

Citește și: