Ion Alexandru Țiriac ar avea o relație cu tenismena Sorana Cîrstea, potrivit Click.ro. Deși este mai mică cu 14 ani decât Ion Ion Țiriac, publicația citată susține că cei doi au făcut numeroase vacanțe împreună, iar acesta și-ar fi susținut din tribune iubita.  Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri. Bineînţeles că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau prin poze, deşi au făcut deja vacanţe frumoase împreună.

Sorana Cirstea ar aavea o relatie cu Ion Ion TiriacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Abia acum s-a aflat că cei Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit, însă acesta a declarat că el și Ileana nu mai sunt, de fapt,  împreună de doi ani. Au vieți separate, dar își cresc împreună copiii.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ion Alexandru Țiriac.

Citește și: