Lidiei Buble pare să-i priască despărțirea de Răzvan Simion. Deși au trecut doar trei luni de când au decis să-și spună „Adio”, artista se distrează de minune și se bucură de o vacanță de lux la Saint Tropez.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus „Adio” după mai bine de cinci ani de relație. Deși cei doi nu mai formează un cuplu, ei au decis să continue colaborarea pe plan profesional și Răzvan a rămas managerul ei.

Artistei îi merge din plin. Arată mai bine ca oricând, cele mai recente melodii ale ei se bucură de succes, iar zilele astea se distrează pe cinste într-o vacanță la Saint Tropez, o staţiune foarte renumită pentru petrecerile ei și pentru locaţiile exclusiviste, fiind destinația preferată a miliardarilor.

Lidia-buble-posteaza-imagini-cu-ea-la-plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Lidia postează zilnic imagini cu ea la plajă, iar seara se pare că face turul vestitelor cluburi. Artista nu a plecat însă singură în vacanță, ci o are parteneră de distracții pe buna ei prietenă, Denisa Potecaru, cu care a fost surprinsă în ultima vreme și în restaurantele și magazinele din București.

Citește și:

Mădălina Manole, un caz controversat după 10 ani: Fratele ei strânge bani din donații pentru o anchetă pe cont propriu

Laura Cosoi a născut. Ce nume frumos a ales pentru fiica ei