După mai mult vacanțe spectaculoase, atât în Dubai, cât și în Mexic, de această dată s-a hotărât să meargă la schi, în Austria.

Andreea Bălan și-a început anul în diferite vacanțe exclusiviste din afara țării, iar de această dată petrece momente de vis în Austria.

andreea balanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Nu o să vină să credeți unde sunt, nici mie nu-mi vine să cred unde sunt, dar îmi place să fiu aventurieră , așă m-am urcat în avion, în tren și am ajuns aici”, a declarat Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, iar vedeta a postat o serie de fotografii din vacanță, chiar de pe pârtia de schi, fiind pentru prima dată când și-a pus schiurile în picioare, fapt pentru care a luat multe căzături după cum a dezvăluit chiar ea.

Ea a dezvăluit și cu cine a plecat în vacanță, dezvăluind că se află alături de mai mulți prieteni printre care, Ciupag Robert Adrian, cel mai bun prieten al Adelinei Pestrițu.

Artista a făcut public un filmuleț în care e surprinsă căzând pe pârtia de schi de mai multe ori, aducând un mesaj motivațional fanilor ei, îndrumându-i să nu renunțe niciodată, chiar dacă viața le pune piedici.

„Neața dragalasilor! Vă invit la o porție scurtă de râs – aveți aici 2 căzături din 20. Ideea este: nu contează de câte ori cazi în viață, te ridici la loc și mergi mai departe cu mai multă ambiție și perseverență. Și după ce râdeți de mine, intrați pe youtube și vedeți noul vlog cu peripețiile din Tulum”, se arată în postarea vedetei.

Vedeta a transmis prin intermediul postării că numărul de căzături este mult mai mare decât cele văzute în filmare, dar aceasta a continuat să schieze de fiecare dată, iar greșelile pe care aceasta le-a făcut practicând sportul de iarnă au reușit să o împingă să atingă o performanță mult mai mare. Ce-i drept, Andreea pare că se descurcă de minune, având în vedere că s-a dus din prima pe pârtie roșie, ci nu pe una albastră de începători.

Chiar dacă mulți s-ar fi așteptat să se amuze de greșelile Andreei Bălan, fanii acesteia i-au ținut spatele și i-au transmis că eșecul face parte din procesul de învățare, iar fiecare persoană este sortită, la un moment dat, unui eveniment de genul acesta.

„Lasă… Toți am căzut, ne-am făcut cu vânătăi… Important este să te ridici și să o iei de la capăt până îți iese”, „Ai cazut de atatea ori in viata !Ce mai conteaza, te ridici si mergi mai departe !Felicitări!Esti un exemplu ptr multi dintre noi!”, se arată în două dintre sutele de comentarii pe care artista a reușit să le strângă la postare.

Alte comentarii au subliniat că Andreea Bălan este o femeie puternică, mulți dintre cei ce au practicat acest sport și au căzut, au renunțat imediat la toată aventura pe care schiatul o presupune.

„Ești curajoasă …eu după 2 căzături am coborât fara schiuri”, se arată într-un comentariu.

De obicei, Andreea Bălan pleca în vacanță alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, dar după ce s-au despărțit, artista a preferat să meargă însoțită de fetițele ei sau de prieteni.