”Suntem prea apropiați după divorț” , a mărturisit Rona Hartner în cadrul unei emisiuni de televiziune de la Pro TV.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021. Actrița a mărturisit că ea și Herve Camilleri au rămas prieteni și că vorbesc regulat la telefon.

Acum, Rona Hartner a dezvăluit că de sărbătorile de iarnă a fost împreună cu fostul partener de viață. ”L-am vizitat pe fostul soț de Sărbători. Am petrecut cu fosta soacra și cu fata mea, în familie cum ar fi. Am mâncat împreună curcan franțuzesc și am dansat de mă dor mușchii și acum.

Cu Herve am decis să nu mai vorbim decât o dată pe lună, pentru că creează dependență. Suntem prea apropiați după divorț”, a declarat Rona Hartner, conform click.ro.

Actrița a explicat și de ce a decis să se separe de Herve Camilleri:„Nu se mai putea, eram doi artiști în același loc. Prea asemănători, prea unu la unu. Nu mă mai căsătoresc în viața mea cu un artist! El se ruga la alte ore decât orele mele. Până și altă muzică ascultam”.

După așa un divorț dureros, vedeta nici nu mai vrea să audă de o relație. Cel puțin nu pentru moment. „Data trecută când am divorțat am stat 10 ani singură. Și acum vreau să stau singură să mai gândesc de ce oare divorțez eu așa tot timpul. Vreau să-mi refac viața, dar nu cu un artist”, a completat vedeta.

Vezi și Abia au anunțat divorțul și deja au făcut și partajul. Rona Hartner: „A plecat cu tot ce vrut de la mine”. De fapt de ce s-au despărțit

Citește și:

Oana Roman şi Marius Elisei au făcut 9 ani de relaţie! Fiica lui Petre Roman povestește în sfârșit cum s-au cunoscut

Prințul Charles a făcut comentarii rare despre prințul Harry și prințul William. Ce spune despre ei?