Soția tenismenului are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor și deține o firmă în domeniul agricol, de care se ocupă împreună cu fratele și cu fiul ei. Astfel că Ioana Simion a făcut suficineți bani pentru a-și putea permite să își achiziționeze și singură lucruri scumpe.

Bruneta se poate lăuda cu 3 mașini în valoare de peste 200.000 de euro, pe care și le-a cumpărat înainte de căsnicia cu Ilie Năstase. Mai mult decât atât, bruneta deține mai multe apartamente în Constanța, iar câteva dintre ele se află în Mamaia Nord și sunt luate în timpul căsniciei cu fostul mare tenismen, dar pe care le-ar fi cumparat tot din banii ei, arată Antena Stars.

Ioana Simion mai deține și un apartament pe malul lacului. De asemenea, soția sportivului se poate lăuda și cu un imobil pe litoral.

Ioana Năstase este proprietara mai multor bunuri de valoare şi nu ar fi avut nevoie de nimic de la Ilie Năstase. Cu toate acestea, tensimenul i-a făcut tot felul de surprize. Bruneta a primit de la fostul ei partener de viaţă un cadou de nuntă de zeci de mii de euro, constând într-un teren la malul mării. Cadou pe care acum fostul mare tenismen l-ar vrea înapoi, în urma divorțului la tribunal.

Cel mai probabil se va ajunge la partaj, iar tenismenul cu 30 de ani mai în vârstă îşi vrea “jucăriile” înapoi. Cadourile nu sunt deloc de neglijat: vorbim despre sute de mii de euro. Anul trecut, cu ocazia aniversării, Ilie i-a făcut cadou Ioanei un Bentley în valoare de 250.000 de euro.

Acest cadou scump a fost achiziţionat cu o parte din banii obţinuţi din vânzarea vilei din Primăverii.

La acest bun material se mai adaugă şi alte cheltuieli şi sume de bani, dar şi cadouri scumpe, precum pantofi şi genţi de firmă.

Ce are de comentat Ioana în aceste condiții? „Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc.

Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit”, a spus Ioana Năstase la Antena Stars.

Deocamdată, divorţul se află în faza incipientă, timp în care Ilie Năstase îşi poate pregăti apărarea şi poate solicita bunurile.

“Nu se ştie ce vrea domnul Năstase înapoi. Sunt câteva achiziţii importante de care vom afla clar atunci când va scrie el negru pe alb, către judecătorie. Deocamdată comunicarea dintre ei este foarte tensionată”, a declarat o sursă pentru Click!.

Se pare că Ioana este singura soţie de la care fostul tenisman are pretenţii la partaj. Cu cele de dinainte a fost mai paşnic şi le-a lăsat averi considerabile.

Vezi și Ilie Năstase, declarație halucinantă după ce Ioana Simiona a depus actele de divorț la tribunal

Citește și:

Claudia Pătrășcanu: „Dacă Dumnezeu mi-ar da și o fetiță, sunt convinsă că…”

Ce relație are Alex Velea cu copiii lui. Artistul i-a luat peste picior pe băieți: „Stați cuminți! Fără sucuri, nu aveți voie! Acum vorbesc de mă-ta”