Andreea Bănică a așteptat această vacanță de mult timp, după ce tot anul a muncit „pe șantier”, fie la hotelul pe care îl deține în Eforie Nord, fie la propria casă, unde a făcut tot felul de amenajări. Acum se află în Italia, mai exact în Porto Cervo, frumoasa stațiune din nordul Sardiniei. Și cum locul este frecventat de numeroase vedete, din toată lumea, Andreea Bănică a avut norocul să o întâlnească acolo pe o actriță de la Holyywod, pe care o admiră.

Este vorba despre Michelle Rodriguez, cunoscută mai ales pentru rolurile sale în filme precum Girlfight, The Fast and the Furious, Resident Evil, Battle: Los Angeles, Machete, S.W.A.T., precum și pentru distribuția ei în serialul de televiziune Lost.

andreea-banica-vacanta-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andreea Bănică, întâlnire cu Michelle Rodriguez, în Italia

„Vai ce bucurie, să mă întâlnesc cu ea în Porto Cervo, în magazin! Dacă mă credeți, i-am auzit vocea (eu probam o eșarfă, iar ea, pantalonii de pe ea) și am îndrăznit să îi cer să facem o poză. Foarte drăguță și amabilă”, a povestit Andreea Bănică, pe Instagram, în dreptul imaginii cu ea, alături de Michelle Rodriguez.

Americanca, total naturală, relaxată, fresh, cu un abdomen perfect la vedere, purta o ținută de vacanță și a afișat un zâmbet fermecător în poza cu Andreea. Creatoarea de modă Romanița Iovan a sărit imediat cu un comentariu, pe Instagram: „Wow, da, este una dintre preferatele mele”.

Michelle Rodriguez a avut iubiți celebri

Până la vârsta de 45 de ani, Michelle Rodriguez a bifat cuceriri amoroase notabile. În anul 2001, Michelle Rodriguez s-a întâlnit cu colegul de platou din The Fast and The Furious, Vin Diesel. Doi ani mai târziu se întâlnește cu iubitul cântăreței Kylie Minogue, Oliver Martinez, cu care a fost văzută la una dintre petrecerile lui Puff Daddy.

În anul 2006 începe o relație cu actorul irlandez Colin Farrell, fost coleg în filmul S.W.A.T. În 2006 a mărturisit pentru revista Cosmopolitan că nu este lesbiană, dar că a „experimentat ambele sexe”. Este fotografiată în anul 2007 din nou cu Oliver Martinez. Potrivit Hollywoodlife.com, actorul Zac Efron și topmodelul Cara Delevingne se află printre cuceririle lui Michelle Rodriguez.

Citește și: Dublă aniversare pentru Andreea Bănică! Ziua ei și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție și povestea lor de dragoste adolescentină

Citește și: Ce este diastaza, boala pe care Andreea Bănică și-a descoperit-o după o banală ecografie: „Eu nu sunt pregătită, îmi este foarte frică”