Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care au fost infectate cu COVID-19. Deși acum este în afara oricărui pericol, cântărețul a trecut prin clipe grele, mai ales că s-a luptat și cu o dublă pneumonie. A fost spitalizat o perioadă destul de lungă. Din fericire, acum se simte bine, dar sechele au rămas, admite chiar artistul în vârstă de 61 de ani.

Din cauza acestora, el trebuie să urmeze în continuare un tratament pe care i l-au prescris medicii. ”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru Playtech.

Pandemia l-a afectat grav!

Pandemia nu a însemnat pentru el doar spitalizarea. Ca orice artist, și Marcel Pavel a fost afectat inclusiv din punct de vedere financiar. A fost nevoit să-și recalculeze bugetul și a ajuns, la un moment dat, să-și întrețină familia cu 3.000 de lei pe lună.

Conform Cancan, Marcel Pavel are patru conturi, din care trei sunt aproape goale (2.190 lei, 1.079 dolari și 22 euro). Contul din care Marcel Pavel trăiește este unul în care se mai află 200.000 lei (40.000 euro). Totuși, artistul trebuie să plătească lunar leasingul și pentru doi bolizi de lux, un Audi Q5 și un Audi Q7, fabricate în 2016.

Din fericire, în această vară, artistul a mai avut câteva concerte, inclusiv peste hotare, în Elveția și la Chișinău, și începe să-și revină cât de cât.

Vezi și Medicii i-au interzis acest lucru. Ce nu mai are voie să facă Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19

Citește și:

Cel mai nou cuplu din showbiz! Jennifer Aniston se iubește cu un actor din „Friends”

Mihai Trăistariu, dezamăgit de femei: ”Ea se uita la vlogurile lui Dorian Popa și eu voiam să facem casă și copil”