Ionuț Iftimoaie, aflat la Survivor de 10 săptămâni, a vorbit prin mesaje cu soția lui, după ce Faimoșii au câștigat, miercuri, Jocul de Comunicare. Faimosul a fost tare emoționat și are și de ce. Povestea lui de dragoste cu Maria a început în februarie 2006, când a cerut-o în căsătorie la trei zile după ce a cunoscut-o. Maria Plăcintă, pe numele ei de dinainte de căsătorie, a ocupat locul al treilea la Miss România 2005, iar luptătorul s-a îndrăgostit pe loc și pentru totdeauna.

Maria și Ionuț Iftimoaie s-au căsătorit în 2006SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Maria și Ionuț au trei copii, iar anul 2016 a fost unul decisiv pentru viața lor de familie. În 2016, Ionuț Iftimoaie s-a retras din ring și și-a încheiat cariera de kickboxer, iar Maria și-a deschis o afacere pe placul ei, care merge bine și în ziua de azi. Este vorba despre un atelier de croitorie, botezat cu numele ei, unde frumoasa brunetă face de toate: creează designul, cumpără materiale, croiește, coase, administrează, coordonează echipa. Soția lui Ionuț Iftimoaie e o croitoreasă pricepută și se mândrește cu această meserie.

Soția lui Ionuț Iftimoaie croiește rochii, pe care le vinde

“Totul a pornit de la pasiunea ei pentru desen. În copilărie, Mariei îi plăcea foarte mult să deseneze rochii, aşa că acum a reuşit să transpună în realitate creaţiile din foile A4. În septembrie 2016 şi-a făcut atelierul de croitorie. Are angajaţi, face zeci de rochii pe care le vinde online sau le furnizează într-un magazin din Bacău. O ţinută costă între 400 şi 1.200 de lei, în funcţie de model, lungime, material”, declara Ionuţ Iftimoaie, în 2016, pentru Click!

Acum afacerea „a prins aripi”, comenzile au crescut și s-au modificat și prețurile. De exemplu, o salopetă din crep, cu broderie accesorizată manual, costă 2971 de lei pe site-ul pe care sunt vândute creațiile Mariei. O rochie elegantă, din tul și paiete, potrivită pentru petreceri elegante, costă 1686 lei.

Fostul luptător K1 Ionuţ Iftimoaie (44 de ani) şi fostul fotomodel Maria Plăcintă (39 de ani) sunt părinţii a trei copii minunaţi: Nicholas Ionuţ are 15, Nicole are 14 ani, iar mezina familiei este Ioana și are 8 ani. Toți cei trei copii seamănă mai mult cu Ionuț, din punct de vedere fizic, dar fetele au moștenit pasiunea pentru modă a mamei lor. Nu de puține ori, cele trei se îmbracă în ținute identice, realizate la atelierul de croitorie al familiei. Ionuț Iftimoaie mai are o fiică în vârstă de 24 ani, dintr-o relație pe care a avut-o cu o actriță italiană.

Citește și: Cu ce se ocupă soția lui DOC și cum s-au cunoscut: „Îmi spune zilnic că mă iubește și că sunt zeița lui”

Citește și: