Nu este pentru prima dată când părinții Laviniei Pârva (38 de ani) vin să facă Sărbătorile la București, în casa în care fiica lor locuiește cu Ștefan Bănică (55 de ani) și cu micuțul Alexandru (3 ani și 7 luni). De Sărbători, solista a publicat pe Instagram poze festive în care apare tatăl ei, dar și ea, alături de Ștefan și de fiul lor, îmbrăcat în costum de Moș Crăciun. Din imaginile publicate de www.a1.ro, se vede cât de fericită e Lavinia alături de cei mai dragi bărbați din viața ei.

Lavinia, Ștefan și fiul lor, în poza de CrăciunSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu ce se ocupă socrul lui Ștefan Bănică

Florin și Stela Pârva se numesc părinții Laviniei Pârva, doi oameni simpli, care și-au sprijinit mereu fiica în alegerile pe care aceasta le-a făcut. Tatăl Laviniei este cu doar 8 ani mai mare decât ginerele său, Ștefan Bănică. Florin Pârva (63 de ani) este consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara și, conform declarațiilor de avere consultate de Fanatik.ro, acesta nu are mari proprietăți imobiliare, apartamentul de 64 de mp, cumpărat în 1992, fiind singurul lucru trecut la rubrica respectivă.

Însă veniturile din salarii au crescut considerabil. Astfel, dacă în 2018, conform declarației de avere, socrul lui Ștefan Bănică încasa, anual, 44.325 de lei, în 2019 salariul i-a crescut la 54.098 lei, iar în 2020, veniturile tatălui Laviniei Pîrva au crescut simțitor, suma declarată fiind de 59.287 lei (12.000 de euro). Mama Laviniei Pîrva, Stela, pensionată deja de câțiva ani buni, a avut și ea parte de creșteri substanțiale, de la 13,200 lei în 2018, la 15.144 lei în 2019, și 20.338 lei în 2020, scrie Fanatik.ro.

Astfel, cu un calcul simplu, aflăm că tatăl Laviniei câștigă, într-un an, aproximativ 12.000 de euro, adică atât cât ia ginerele lui, Ștefan Bănică, la un concert. Se știe că un concert fie corporate, privat sau în club durează aproximativ 45 de minute, o oră.

Citește și: Ștefan Bănică, pe scenă de ziua lui, iar copiii, în public. Alexandru, Ana Violeta și Radu Ștefan au făcut show la concertul tatălui lor

Citește și: Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, imagini din vacanță! Solista, trup clepsidră în costum de baie