A încercat o revenire la TV anul trecut, tot la televiziunea tanțională. dar pandemia i-a stricat planurile. Acum în vârstă de 44 de ani, Nadine are cu totul alte preocupări.

A cunoscut succesul devreme, dar nu a mai apucat să-și dea BAC-ul la vremea lui. Prin urmare, vedeta a reluat în vară studiile, pentru a-și obține diploma. ”Eu învăț pentru BAC și el (băiatul ei – n. red.) își face lecțiile lângă mine. În fiecare zi venim cu caietele aici. Eu învăț la ale mele și el învață la ale lui”, declara recent Nadine, conforjm Playtech.

Vedeta a mai povestit că se pregătește pentru BAC alături de fiul ei, acum în vârstă de 11 ani, și este cu adevărat plăcută senzația. După dispariția de pe micul ecran vedeta și-a acordat mai mult timp ei, fiului, dar și blogului personal pe care este foarte activă.

NAdine-are-85-de-kilograme-si-niciun-regretSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ăn urmă cu câțiva ani, vedeta se stabilise în America, unde a studiat actoria. Dragostea, însă, a readus-o în țară, declara ea cu ceva vreme în urmă.

Are 85 de kilograme și niciun regert

Ieri, chiar de Dragobete, Nadine a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani. ”E minunat să ai 44 de ani. Sunt recunoscătoare că am vârsta asta și îmi place să număr anii prin care am trecut pentru că nu e ușor să trecem prin viață.

M-am îndepărtat foarte mult de ideea cu care am plecat la drum atunci când am început în profesia asta – să fiu sexy, să nu cumva să trec și să nu mă observi, să nu cumva să nu-ți placă de mine – și am ajuns în direcția opusă, în care sunt extrem de relaxată cu cele 85 de kilograme ale mele”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Vezi și Făcea furori în serialul ”Vânătoarea de comori”, fiind o femeie superbă. Ce face și cum mai arată acum Tia Carrere, la 53 de ani

Citește și:

Una dintre cele mai mari actrițe ale lumii a ajuns în cârje, la numai 55 de ani. Și ce frumusețe de femeie…

Seară mare pentru Julia Chelaru și noul iubit! Cum îl răsfață cântăreața pe John. Meniu de îndrăgostiți!