Zilele acestea, Iulia Mîzgan s-a afișat în social media mai mult decât o face de obicei, iar asta pentru că se află în mijlocul celui mai mare festival din România, UNTOLD. Iulia a mers la Cluj nu pentru a-și susține iubitul, căci Tudor Chirilă se află încă în pauză vocală și nu cântă, ci pentru a-și promova noua ei afacere cu jucării. „Mai trebuie și jocuri, nu doar băutură”, spune Iulia, din fața standului.

Cu ce se ocupă, mai nou, iubita lui Tudor Chirilă

Am aflat că Iulia are un stand amenajat pe Cluj Arena, unde oamenii pot vedea și testa produsele, și iată că experiența ei în marketing o ajută enorm și în antreprenoriat. Iulia Mîzgan și-a deschis această afacere în pandemie, când comerțul online a prins avânt, iar site-ul pe care comercializează produsele pentru copii arată foarte bine și începe să fie cunoscut. Iulia și Tudor au doi băieți, Petru și Ivan, așa că micuții sunt primii care testează afacerea familiei.

Conform datelor obținute de „Libertatea pentru Femei”, SRL-ul la care Iulia Mîzgan este administrator a avut o cifră de afaceri de 25.567 lei în anul 2020, iar în următorul an, o cifră de afaceri de 355.793 lei, creșterea fiind de 1.292%. A fost înființat în iulie 2017 și are ca obiect principal de activitate „comerțul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet”. Afacerea cu produse pentru copii a prins însă viață în anul 2020, iar jucăriile vândute de Iulia nu sunt deloc unele obișnuite. Pe lângă seturile de construit, jucăriile logice, educative, din lemn, pe site-ul Iuliei se găsesc celebrele jucării STEM (concept care îmbină mai multe discipline, ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică, și care stimulează inteligența copiilor de la vârste fragede).

La UNTOLD, Iulia și-a petrecut timpul foarte mult și cu Andreea Esca, prietenă bună atât cu ea, cât și cu Tudor, dar și cu gașca de la PRO TV. O mulțime de vedete de la știri și nu numai se află la UNTOLD, la Cluj, în perioada 4-7 august.

iulia-mizgan-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă sunt împreună de 10 ani și au doi băieți

Bistrițeanca Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi activează în marketing. Are 38 de ani, fiind cu 10 ani mai mică decât Tudor, iar în 2014 a devenit pentru prima dată mamă. Doi ani mai târziu i-a mai dăruit lui Tudor încă un băiețel. Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Dacă ținem cont că Tudor este zgârcit cu declarațiile despre viața privată, petem spune că în acest caz chiar a a oferit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste.

Citește și: Tudor Chirilă, detalii rare despre familia lui: “Nu cred că voi crește niște copii care să…” Artistul are doi prichindei și o mentalitate aparte cu care îi crește

Citește și: Tudor Chirilă, petrecere boemă de ziua lui, la pensiunea Andreei Esca, de la Porumbacu