Tânărul a început să trăiască pe cont propriu, ba chiar și-a găsit un loc de muncă decent. El a mărturisit că nu a mai vorbit cu Luminița Anghel de ceva vreme. După ce a rămas fără sprijinul financiar al solistei, băiatul a fost nevoit să se descurce singur.

De când David Pușcaș a dispărut din atenția publică și-a luat un job, pentru a se putea întreține. Dacă în trecut a fost hairstylist și vânzător la un magazin din mall, acum, tânărul este angajat la un site.

Pentru ce meserie se pregătește

”Lucrez de acasă la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăla.

Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul.

Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a declarat fiul Luminiței Anghel, pentru Impact.

Ce relație are acum David Pușcaș cu mama lui adoptivă

David Pușcaș a fost adoptat de artistă și fostul ei soț, antrenorul Marcel Pușcaș, pe când avea doar 2 ani. La vremea respectivă, solista mărturisea că a ascuns faptul că a adoptat un copil.

„Părinţii mei nu au ştiut când l-am adoptat pe David. Eu sunt spontană şi am luat decizii instant. Nu am ştiut în ce mă bag, nu m-am informat. Nu era foarte asumat acest lucru, era un gest făcut din dragoste pentru cei mici. Apoi am conştientizat şi am văzut rezultatele”, spunea ea într-un interviu.

Din păcate, cei doi nu au o relație apropiată, iar cântăreața a decis să rupă orice legătură cu fiul adoptat. Ce gândește băiatul despre asta?

”Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât.

Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic. Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă”, a mai spus David, despre mama lui, Luminița Anghel.

Vezi și Luminița Anghel i-a dat un autograf unui adolescent care peste ani i-a devenit soț

Citește și:

Relația dintre Pepe şi Yasmine, din ce în ce mai serioasă. Unde a fost surprinsă tânără alături de fetițele artistului?

Ce mai face și cum mai arată Ileana Șipoteanu, la 54 de ani. Artista e văduvă și are tot mai mulţi pretendenţi. Cum a decurs întâlnirea cu unul dintre ei