Cristina Cioran, ajunsă la vârsta de 45 de ani, are pe cine se baza în momentele dificile de zi cu zi, și anume pe femeia care i-a dat viață! De când s-a despărțit de Alex Dobrescu, bărbatul mai mic cu 7 ani, cu care are o fetiță, mama sa este mereu alături de ea și o ajută de fiecare dată când are nevoie.

Crisitina Cioran a surprins pe toată lumea, la finalul anului trecut, când a anunțat că s-a despărțit oficial de bărbatul cu care are un copil perfect sănătos și cu care anunța, pe rețelele de socializare, că se va căsători.

Astfel, după separare, fosta prezentatoare de televiziune și-a luat fetița și s-a mutat în chirie, într-o zonă centrală din Capitală. Pentru că trebuie să muncească, ea apelează la ajutorul mamei sale din Constanța, care îi este alături necondiționat, în orice moment. Asta, chiar dacă, logistic, nu e deloc simplu.

„Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lăsa câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show”, a declarat vedeta pentru Click!, dezvăluind astfel și la ce lucrează în prezent.

În ce relații a rămas cu fostul logodnic

”Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil, sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el”, a declarat Cristina Cioran pentru aceeași sursă.

Blondina a mai mărturisit că vara aceasta cel mai probabil exclude varianta unui posibil concediu, deoarece are foarte multe proiecte în desfășurare, la care își dorește să participe. În plus, e mămică full-time, așa că nu e simplu.

„Acum vreau să revin în activitate, deci concediu… nu cred că o să am. Momentan sunt implicată în câteva proiecte vara asta, sigur mai vin și pe parcurs.

Voi lansa și un canal de Youtube cât de curând, un canal de cooking, rețete simple, gătite de mine, cu pricepere dar și stângăcie, deoarece nu sunt un profesionist în domeniu, dar îmi place mult să gătesc și îmi găsesc relaxarea în a-i face pe ceilalți fericiți.

În rest, sunt foarte bine, mereu este loc de mai bine asta știm cu toții”, a mai spus actrița și prezentatoarea TV.

Alex Dobrescu și Cristina au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, după cum se poate vedea din fotografiile postate de mama ei pe rețelele de socializare.

ema-s-a-nascut-prematurSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cristina și Alex s-au separat cu scandal, chiar dacă lucrurile s-au mai domolit apoi, însă, de dragul micuței lor, au rămas în relații bune.

Alex Dobrescu, primele declarații după ce a fost surprins în club alături de Cristina Cioran: „Sper să ne căsătorim”

După separare, afaceristul s-a afișat cu mai multe domnițe tinere la braț, însă se pare că nicio idilă amoroasă pe care a încercat-o nu a fost cu succes.

Vezi și Cum îl înțeapă Cristina Cioran pe fostul iubit, Alex Dobrescu, în timp ce acesta face tot posibilul să o împace: „Degeaba ai lămâi, dacă nu ai…” Mai poate fi vorba despre o împăcare?

dar și Cristina Cioran nu mai vrea să audă de bărbați după despărțirea de tatăl fetiței: ”Hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni!” Alex Dobrescu vrea împăcarea

Citește și:

Știrea momentului despre Celine Dion, după ce artista și-a anulat toate concertele programate până anul viitor: „Probabil nu va mai concerta niciodată”

Dinu Maxer îi dă replica Deei după ce ea l-a descris ca fiind violent verbal și neglijent: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”