Cătălina Mustață a renunțat la România în momentul în care a decis să se despartă de Florin Zamfirescu. Cei doi au divorțat după 21 de ani de căsnicie, iar odată cu separarea a intervenit și regresul carierei sale. Plecată în America, unde și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Mihai Avram, cu care s-a și căsătorit în 2016, actrița ar vrea să revină în țara natală pentru a-și relua cariera.

Cătălina Mustață se plânge de situația financiară din America

Recent, aceasta a participat la Gala Premiilor UCIN, ocazie cu care a vorbit despre problemele financiare întâmpinate în pandemie. Cătălin Mustață a recunoscut că veniturile ei au scăzut considerabil, deși a încercat pe cât posibil să facă ceea ce știe mai bine.

„În ultima vreme am fost plecată în SUA, în Texas, unde se află soţul meu, dar va veni şi el, în curând, în România. Sunt pregătită să joc la teatru, sper să nu se închidă iar.

Am trăit mai mult din reclame, în pandemie, cu vocea, ca să zic aşa, da. Eu am un microfon profesional cu mine, cu care pot face înregistrări, aşa că nu a mai fost nevoie să mă cheme la studio. Dar nu se câştigă grozav în pandemie”, a declarat Cătălina Mustață pentru impact.ro.

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au divorțat acum 10 ani, însă actorul a mărturisit că suferă și că nu a fost niciodată împăcat cu motivele pentru care partenera sa de viață a renunțat la el. De asemenea, maestrul a mai recunoscut că nu s-ar fi așteptat niciodată ca la 62 de ani să fie părăsit și să rămână singur.

„Ei i s-a năzărit… nu vreau să intru în amănunte penibile… dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină… Şi i-am spus: să ştii că e diferenţă între «să devii» şi «să parvii». Trebuie să munceşti, să rabzi, să suporţi”, povestea Florin Zamfirescu într-o emisiune tv.

Vezi și Florin Zamfirescu, detalii neștiute din divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur”

Citește și:

Linda Evanghelista a recunoscut că operațiile cosmetice au desfigurat-o

Cornel Ilie, despre divorțul de cea care i-a dăruit doi copii: ”Suntem într-un punct superb ca relație”