Despre viața sa din prezent și despre activitățile pe care le are a dat detalii fosta luptătoare. ”A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult”, a explicat ea, mulțumită cu viața pe care o duce.

Nikita, pe numele real Mihaela Ispas, a părăsit România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în Spania. Aceasta locuiește în orașul Malaga.

Când a plecat în Spania, Nikita avea deja o fetiță, pe Cristina, care va face în curând 13 ani, după care i-a dat naștere și mezinei familiei, Vanessa.

În țară, fosta luptătoare făcea turul televiziunilor și era cunoscută pentru temperamentul său vulcanic. Acum, e complet diferită, la fel și viața pe care o duce.

Cu ce se ocupă Nikita în Spania. ”Ce-mi pot dori mai mult?!”

Nikita, fostă luptătoare, a explicat că în prezent lucrează la primărie și este foarte fericită cu viața pe care o are acum. „Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?!

A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult. Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a declarat Nikita pentru impact.ro.

„Sunt conștientă că mulți dintre cei care m-au cunoscut în tinerețe nu ar fi crezut în ruptul capului că eu voi deveni cândva mama. Sinceră să fiu, la un moment dat, nici eu nu mă vedeam în postura asta! Dar viața te pune deseori în anumite situații în care înveți să te descurci, într-un fel sau altul”, a completat Nikita.

Vezi și Emoții mari! Nikita a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și:

Meghan Markle a fost comparată cu Brigitte Macron: “Singura diferenţă e că soţia lui Harry arată mai bine”

El are peste 100 de kilograme, ea e mignionă, dar femeia l-a bătut. Dezvăluirile unui bărbat celebru: „La început am crezut că e o joacă”