„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu. Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, ci pur și simplu vă spun trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice. Nu- mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașe, de către asistente, am pășit în casă și am uitat tot. Asta nu înseamnă, că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Cu siguranță, pentru tine va fi mai ușor sau o să treci cu bine peste primele săptămâni, eu spun din punctul meu de vedere. Și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar puține vorbesc despre asta. Na, că o spun. Pentru mine a fost greu”, a spus Gina.

„Furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă așa, și cumva, toate lucurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte, dar oricum mare noroc am cu Andrei pentru că mi-e de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și linistit când eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi”, a mai mărturisit Gina.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. După multe emoții, cei doi și-au ținut fetița în brațe și sunt în culmea fericirii.

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre viața ei intimă: ”Eu iubesc și bărbații, și femeile”

Cristina Cioran, noi dezvăluiri despre sarcină: „Există viață după divorț”