Gina le-a povestit fanilor într-un Instastory că a avut parte de un șoc când a văzut câte kilograme a putut să ia în sarcină. Ea și-a cumpărat un cântar și a fost uimită când a văzut cât a ajuns să cântărească, deși mai are două luni până când va deveni mămică.

„ Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a povestit Gina supărată.

Gina PistollllSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ulterior, iubita lui Smiley a mărturisit că a reușit să pună mai mult de 15 kilograme și e îngrozită.

„A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte luni sau opt, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășeste 15 kilograme”, a mai spus Gina.

Citește și:

Cât de frumoasă este fetița lui Codin Maticiuc! Puștoaica îi seamănă leit!

Anca Țurcașiu a suferit cumplit după divorț. E mai slabă ca oricând. Câte kilograme a dat jos?