La începutul anului, Adela Popescu a anunțat că se retrage din emisiunea „Vorbește lumea”, pentru că va deveni mamă a treia oară și nu vrea să-și pună în pericol sub nicio formă sarcina, mai ales că ne aflăm în pandemie. Însă, vedeta s-a întors pe micul ecran neașteptat de repede. La doar o lună și jumătate de când a devenit mamă, ea a dat vestea că va prezenta din nou emisiunea, dar a recunoscut că i-a fost foarte greu.

„Înainte sa incep emisiunea ma trezeam noaptea cu un gol in stomac…
Cum o sa fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele in care cei mici vor sta bolnaviori acasa, cu mine pur si simplu din nou in platou, in emisiune, in fata oamenilor…
Mi-au fost necesare trei zile.
Astazi am ras iar de mine, am avut curajul sa ma arat vulnerabila si plina de defecte. Semn ca gata, m-am relaxat. ”, a mărturisit Adela.

Adela Popescu a născut pe 11 iulie cel de-al treilea băiețel și a dat imediat vestea pe rețelele de socializare. Vedeta TV a mărturisit că deocamdată nu vrea să se gândească și la al patrulea copil, având în vedere că a avut dureri uriașe.

ADVERTISING

„Și după ce am născut doamna doctor m-a întrebat când îl facem și pe al patrulea. Deocamdată să trecem cu bine peste asta și nu vorbim încă de la patrulea copil”, a spus Adela în emisiunea „Vorbește lumea”.

Citește și:

Cum arată casa lui Dani Oțil. Ce-a primit în dar la nuntă de la colegii de la ”Neața”

A ajuns de nerecunoscut! Fanii au rămas mască când au văzut imaginile cu el